Στο ισογειο του Hotel de Paris με είσοδο απο το lobby, ειναι το πρωτο εστιατόριο του Ducasse και χρονικα(δουλεψε ο ιδιος εκει στην αρχη) και ποιοτικα. Πηρε 3 αστερια Michelin απο την αρχη κ τα κραταει ακομα.
Ειχε ενα lunch menu , με 3 πιατα, τυρι και μισο μπουκαλι κρασι που ήταν και η πιο συμφέρουσα επιλογή.
Ορεκτικο, ρολο με κουνέλι και σπανακι (αρκετα καλο). Κυριως πιάτο, ψαρι απο τις ακτες της περιοχης με λαχανικα. Ηταν ψημένο για δυο άτομα σε γάστρα κ το χωρισαν στα δυο μπροστά μας. ( a la carte αυτο πχ απο μόνο του σαν πιατο είχε 100 ευρω ανα ατομο). Ηταν το καλύτερο ψάρι που έχω φάει κ ίσως το καλύτερο πιάτο γενικά.
Τυρια απο τον Bernard Anthony, ψωμί επίσης σε 20 διαφορετικά ειδη και για γλυκο το σοκολατένιο που φαίνεται στην φωτογραφια. Ζητησα και έναν baba au rum για takeaway αλλα μου ειπαν δεν γίνεται :(
Το σερβις οσο καλό γινεται, είχα δει ότι προτιμουν σακακι για τους αντρες αλλα διπλα μας ετρωγε ένας κινέζος με βερμουδα και tshirt. Απο την αλλη μερια έτρωγε ο ένας απο τους 3 κριτές του master chef. Συμπτωση
Θα ήθελα να ξαναπάω, μιας κ απο τοτε δεν εχω βρει εστιατόριο που να έχει τόσο καλό φαγητό.
Ειχε ενα lunch menu , με 3 πιατα, τυρι και μισο μπουκαλι κρασι που ήταν και η πιο συμφέρουσα επιλογή.
Ορεκτικο, ρολο με κουνέλι και σπανακι (αρκετα καλο). Κυριως πιάτο, ψαρι απο τις ακτες της περιοχης με λαχανικα. Ηταν ψημένο για δυο άτομα σε γάστρα κ το χωρισαν στα δυο μπροστά μας. ( a la carte αυτο πχ απο μόνο του σαν πιατο είχε 100 ευρω ανα ατομο). Ηταν το καλύτερο ψάρι που έχω φάει κ ίσως το καλύτερο πιάτο γενικά.
Τυρια απο τον Bernard Anthony, ψωμί επίσης σε 20 διαφορετικά ειδη και για γλυκο το σοκολατένιο που φαίνεται στην φωτογραφια. Ζητησα και έναν baba au rum για takeaway αλλα μου ειπαν δεν γίνεται :
Το σερβις οσο καλό γινεται, είχα δει ότι προτιμουν σακακι για τους αντρες αλλα διπλα μας ετρωγε ένας κινέζος με βερμουδα και tshirt. Απο την αλλη μερια έτρωγε ο ένας απο τους 3 κριτές του master chef. Συμπτωση
Θα ήθελα να ξαναπάω, μιας κ απο τοτε δεν εχω βρει εστιατόριο που να έχει τόσο καλό φαγητό.