Εικόνες (26)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Φράουλα, λευκή σοκολάτα, ραβεντί, λάιμ, σορμπέ φράουλα
Μήλο, πικρή σοκολάτα, μπισκότο κάσιους, παγωτό καραμέλα
Πετεινός ελευθέρας βοσκής, μανιτάρια shimeji, παρφέ από συκωτάκια πουλερικών, μαντζουράνα, σάλτσα τρούφας
Μοσχαρίσια γλώσσα, κρέμα και τσάι αγκινάρας, σιναπόσπορος, γάρος, λάδι από κάρδαμο
Φρεσκοψημένα ψωμάκια του σεφ με βούτυρο, θυμάρι, αλάτι
Χτένια, κρέμα από άγριο σκόρδο, σάλτσα από καβούρι, βασιλικός
Κρέμα από καβουρδισμένο φουντούκι, μανιτάρια τουρσί, μαύρο σκόρδο
Χέλι, τομάτα σε ζύμωση, κέτσαπ, βασιλικός, βότανα
Μαγιάτικο, πράσινη τομάτα, αλμυρίκια, κεφίρ, χυμός από σέλινο σε ζύμωση
Γιαούρτι με μέλι (απλά καλό)
Παντζάρι με την βινεγκρέτ του (μέτριο προς καλό)
Ορτύκι με σιτάρι (τέλειο)
Κόκορας (το καλύτερο πιάτο)
Αυγό με μανιτάρια και ζωμό από βελανίδια (πολύ καλό)
4ο πιάτο: κόκκορας με μουστάρδα (απλώς οκ)
3ο πιάτο: μυλοκόπι (εξαιρετικό)
Καλωσόρισμα (πολύ ενδιαφέρον)
Καλωσόρισμα (πολύ ενδιαφέρον)
Ψωμί (το μαύρο πολύ καλό, το άσπρο αδιάφορο)
Εσωτερικά (Φλεβάρης 2014)
το είχα επισκεφτεί πριν 1,
Έχει μενού 8 ή 14 σταδίων και a la carte.
Καλύτερα πιάτα ο κόκορας (sous vide) με shiitake, παννακόττα από εντόσθια, λάππα, το ορτύκι με σιτάρι Ζέας μαγειρεμένο σαν ριζότο, τρούφα και ξυνοτύρι (μυστήριο πως κατάφεραν να κάνουν το σιτάρι τόσο νόστιμο) και το αυγό με άγρια μανιτάρια, λαγόχορτο και ζωμό από βελανίδια. Το ψωμί τους επίσης τέλειο.
Υστερεί λίγο στα γλυκά (το γιαούρτι με μέλι ήταν σαν δροσιστικό predessert παρά σαν το κανονικό γλυκό, αν και την τεχνική του κ την γεύση του την είχε), κ επίσης τα 8 στάδια στην ουσία είναι 4 άντε 5 με ένα καλωσόρισμα κ δυο ζαχαρωτά.
Κρασιά από 29 ευρώ το μπουκάλι, έχει κ wine pairing. Ήπιαμε ένα καταπληκτικό ελληνικό θρακιώτικο sangiovese. Αξίζει τα λεφτά του, θα ξαναπήγαινα να δοκιμάσω και το hytra apla, το μενού με street food που σερβίρει στον ίδιο χώρο, κατά προτίμηση καλοκαίρι για να είναι έξω με θέα.