Εικόνες (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κυρίως: μοσχάρι με σπαράγγια και τα συνοδευτικά τους
Καλαμάρι με φασολάκια (οκ)
Γάλα με τζίντζερ (περίεργο)
Amuse bouche: απλό βραστό φασολάκι και πιπεριά
Εσωτερικά (Ιανουάριος 2014)
Κατάλογος (7)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 7/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 6/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 5/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 4/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 3/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 2/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 1/7
Το εστιατόριο βρίσκεται μέσα σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχείο του Παρισιού, κοντά στον πύργο του Eiffel. Ο χώρος ήταν απλός με λιτή πολυτέλεια. Υποδοχή και service πολύ ευγενικό.
Το φαγητό τώρα, όσο περίεργο και να ακουστεί, δεν μας ενθουσίασε. Και εξηγώ, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούν φαίνεται ότι είναι πολύ καλής ποιότητας, ωστόσο δεν υπάρχει καθόλου δημιουργικότητα ή φαντασία στην παρουσίαση των πιάτων όπως και στην εκτέλεση (βλ.
Για τα λεφτά του ( στα 200ευρώ το άτομο με menu-δεν μας έπεισε). Θα το σύστηνα μόνο ίσως σε κάποιον που έχει εντρυφήσει πολύ στην Ασιατική κουζίνα, και ίσως θα το εκτιμούσε περισσότερο από εμάς...