Shang Palace

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Ξένο
Διεύθυνση10 Avenue d'Iéna, Paris
Νομός[εξωτερικό]
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας+33 (0) 1 53 67 19 92
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Cantonese κινέζικο εστιατόριο στο ξενοδοχείο Shangri-la.

Εικόνες (15)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ρύζι
[εικόνα]
Μοσχάρι με σπαράγγια
[εικόνα]
Λαχανικά
[εικόνα]
Το κυρίως: μοσχάρι με σπαράγγια και τα συνοδευτικά τους
[εικόνα]
Χτένια (μέτρια)
[εικόνα]
Σούπα (οκ)
[εικόνα]
Σούπα (οκ)
[εικόνα]
Σολομός (οκ)
[εικόνα]
Καλαμάρι με φασολάκια (οκ)
[εικόνα]
Γάλα με τζίντζερ (περίεργο)
[εικόνα]
Amuse bouche: απλό βραστό φασολάκι και πιπεριά
[εικόνα]
Τραπέζι
[εικόνα]
Τραπέζι
[εικόνα]
Εσωτερικά (Ιανουάριος 2014)
[εικόνα]

Κατάλογος (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 7/7
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 6/7
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 5/7
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 4/7
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 3/7
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 2/7
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: σελίδα 1/7

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
AG
Μας το σύστησαν ώς top du top καντονέζικο εστιατόριο και βλέποντας ότι έχει πάρει και αστεράκια Michelin, είπαμε να το επισκεφθούμε.
Το εστιατόριο βρίσκεται μέσα σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχείο του Παρισιού, κοντά στον πύργο του Eiffel. Ο χώρος ήταν απλός με λιτή πολυτέλεια. Υποδοχή και service πολύ ευγενικό.
Το φαγητό τώρα, όσο περίεργο και να ακουστεί, δεν μας ενθουσίασε. Και εξηγώ, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούν φαίνεται ότι είναι πολύ καλής ποιότητας, ωστόσο δεν υπάρχει καθόλου δημιουργικότητα ή φαντασία στην παρουσίαση των πιάτων όπως και στην εκτέλεση (βλ.φωτό). Δεν νομίζω ότι είναι τόσο φοβερό και άξιο τόσων διακρίσεων το να πετάξει στο wok ο chef τα υλικά και να τα σερβίρει ή να ξέρει να βράσει απλά ένα τρυφερό φασολάκι!?!

Για τα λεφτά του ( στα 200ευρώ το άτομο με menu-δεν μας έπεισε). Θα το σύστηνα μόνο ίσως σε κάποιον που έχει εντρυφήσει πολύ στην Ασιατική κουζίνα, και ίσως θα το εκτιμούσε περισσότερο από εμάς...