Εικόνες (23)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Velouté of crustaceans and citrus
Συνοδευτικός πουρές για πάπια
Φιλέτο πάπιας (πολύ καλό)
Μοσχαράκι φιλέτο με λαχανικά (καλό)
"BOUILLON LÉGER DE CHÂTAIGNES cassées, ailerons fourrés d'herbes" (σούπα με κάστανα, πολύ καλή)
"Escalope de FOIE GRAS DE CANARD en cocotte, poire et pruneau confits, jus acidulé" (φουά γκρα, ok)
Amuse bouche: μους μπρόκολο (καλό)
Amuse bouche: μους μπρόκολο (καλό)
Αλμυρό house croissant (πολύ καλό)
Art de la table (το cocktail τέλειο)
Εσωτερικά (το 1/4 του εστιατορίου)
Μια σούπα με εσπεριδοειδή και διάφορα θαλασσινά ήταν εξαιρετική, η φραγκόκοτα με tromphettes de morte και καστανα σε ασπρη σάλτσα, καλή, το λαυράκι σε αστεία ποσότητα αλλά σωστα ψημένο. Το γλυκό μέτριο. Μας δώσαν και madeleines φεύγοντας.
Το σερβις απλά καλό, τα τραπέζια αρκετά στριμογμένα. Το κυριότερο πρόβλημα με το συγκεκριμένο εστιατόριο ειναι η τιμή, 98 ευρώ το lunch και επι 2 ή επι 3 για βραδυνό. Για τις τιμές που παιζουν στο Παρίσι, δεν είναι κατι εξωπραγματικό, απλά υπάρχουν τόσες πολλες καλύτερες επιλογές σε πολλά επίπεδα πάνω με ίδιο κόστος.
Σε ίδιες ή λίγο αυξημένες αναλογικά τιμές, τριαστερα-διάστερα όπως του Pierre Gagnaire, το Le cinq, το L'
1)
2)
3)
Για να μην τα περιγράψω όλα ιδανικά βέβαια, μας έτυχαν και 2 ψιλοάκυρα (τρίχα μέσα στο ορεκτικό όπου το γύρισαν πίσω αμέσως και το αντικατέστησαν απολογούμενοι, και ο sommelier τους ξέχασε να μας σερβίρει το 3ο ποτήρι κρασί μαζί με το κυρίως, με αποτέλεσμα να έρθει το κρασί αφού είχαμε τελειώσει το φαγητό μας).
Τέλος, όπως φαίνεται και στον κατάλογο, οι τιμές του εστιατορίου είναι απαγορευτικές για τον μέσο όρο. Υπολογίστε ρεαλιστικά 150 ευρώ το άτομο για μεσημεριανό και κοντά στα 300 ευρώ το άτομο για δείπνο.
Πιστεύω πώς για τους fan του είδους, αξίζει μια φορά επίσκεψη αλλά βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε το τραπέζι σας αρκετά νωρίς. Οι κρατήσεις γίνονται διαδικτυακά και μόνο με τραπεζική κάρτα.