Μαλαισιανό εστιατόριο που βρίσκεται σε έναν αρκετά περιποιημένο ημιυπόγειο χώρο. Το σέρβις πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό, και το φαγητό εξαιρετικό.
Satay (κοτόπουλο μαριναρισμένο με βοτάνια και μπαχαρικά σερβιρισμένο με ketupat -δηλ. συμπιεσμένο ρύζι σε κυβάκια- και σάλτσα φυστίκι) φοβερό. Κοτόπουλο redang (παραδοσιακό πιάτο σιγοψημένο με λεμονόχορτο, galanggal, αποξηραμένο τσίλι, φύλλα kaffir lime) εντυπωσιακό και στομφώδες, όπως και το πιο έντονο ayam percik με σως καρύδας, πιπερόριζα, ταμάρινθο, πάστα τσίλι και κρεμμύδια. Ρυζάκι φυσικά μια χαρά. Το tempe goreng με τα κέηκ σόγιας, φασολάκια και πατάτες από την άλλη πλευρά όχι κάτι σπεσιάλ.
Συνολικά πολύ θετικές εντυπώσεις,αρκετά καλές τιμές (περί τις 17 λίρες/άτομο) και το προτείνω αν βρεθείτε. Θα αρέσει και σε πιο λαϊκούς τύπους που εμπιστεύονται τηγανητές πατάτες.
Satay (κοτόπουλο μαριναρισμένο με βοτάνια και μπαχαρικά σερβιρισμένο με ketupat -δηλ. συμπιεσμένο ρύζι σε κυβάκια- και σάλτσα φυστίκι) φοβερό. Κοτόπουλο redang (παραδοσιακό πιάτο σιγοψημένο με λεμονόχορτο, galanggal, αποξηραμένο τσίλι, φύλλα kaffir lime) εντυπωσιακό και στομφώδες, όπως και το πιο έντονο ayam percik με σως καρύδας, πιπερόριζα, ταμάρινθο, πάστα τσίλι και κρεμμύδια. Ρυζάκι φυσικά μια χαρά. Το tempe goreng με τα κέηκ σόγιας, φασολάκια και πατάτες από την άλλη πλευρά όχι κάτι σπεσιάλ.
Συνολικά πολύ θετικές εντυπώσεις,