Ο καλύτερος [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα Ο καλύτερος. Υπάρχει 1 κατάστημα και 2 οριστικά κλειστά.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΚαραολή & Δημητρίου 94, Εύοσμος
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΔεκέμβριο 2013
Έκλεισε2016-2017
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του άνοιξε το mangi.gr.

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πατάτα ψητή
[εικόνα]
[εικόνα]
Σαλάτα "ο καλύτερος" (μέτρια)
[εικόνα]
Κοντοσούβλι (πολύ καλό), φιλέτο κοτόπουλο (μέτριο), χτυπητή (μέτρια)

Κατάλογος (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2014: σελίδα 3/3
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2014: σελίδα 2/3
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2014: σελίδα 1/3

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Θου-Βου
Δοκιμάσαμε πατάτα ψητή, χτυπητή, μπουγιουρντί, κοντοσούβλι χοιρινό, μπιφτέκι, λουκάνικο, πανσέτα, μπριζολάκι, κοτόπουλο και πατάτες αίσχος (βλ. φωτο). Τίποτα αξιομνημόνευτο.
dokimastis
Στη θέση αυτή άνοιξε το mangi.gr, κρεοπωλείο που πουλάει και ψητά κρέατα και σάντουιτς σε τιμές πάτωμα...
Γιαντράνκα
Δοκιμάσαμε και μεις τον "Καλύτερο", και τα "καλύτερα" ακριβά του burger (στη μέτρια ceasar' s δεν θα σταθώ). Δοκίμασα το bacon & cheese burger, ενώ άλλος της παρέας πήρε το sicilian με στικ παρμεζάνας και μοτσαρέλας, ιταλικό σαλάμι και σως αγιολί. Γενικές παρατηρήσεις:
1)το να πετάς άπειρα υλικά ανάμεσα σε δύο (μέτρια) ψωμάκια ΔΕΝ κάνει το burger καλό, απλώς εκνευρίζει τον πελάτη όταν αυτό διαλύεται από την πρώτη μπουκιά εις τα εξ ων συνετέθη
2)όταν ψήνεις το μέτριο ψωμάκι για να το κάνεις υποτίθεται λαχταριστό ΜΗΝ το παρακάνεις με το βούτυρο/φυτίνη/λίπος που χρησιμοποιείς για το σχετικό εφέ
3)όταν συνοδεύεις τα burger με πατάτες φρόντισε αυτές να ΜΗΝ είναι διαφορετικές στα 2 burger της ίδιας παραγγελίας επειδή σου τελείωσε η πατάτα ενός προμηθευτή εε και σου είχαν ξεμείνει κάτι άλλες
4)όταν δίνεις φανταχτερές ονομασίες στα burger φρόντισε να κάνουμε και μεις το κονέξιο με τα συστατικά (π.χ. ένα new yorker με σως teriyaki, ένα top gun με καρότο και λευκή sweet lemon σως, ένα παραδοσιακό με κρέμα τυριών φέτα και κόκκινη πιπεριά κλπ κλπ) γιατί αλλιώς θα σε πάρουμε στο ψιλό
5)πάρε να 'χεις cheddar/emmental παντού
6)και στο μπιφτέκι καθαυτό ο κιμάς πολυύ (ύποπτα) αλεσμένος.

Συμπερασματικά, μια φιοριτούρα μου φάνηκε στα burger ο καλύτερος. Οπότε προτείνω να μείνει στους γύρους και τα κοντοσούβλια που τα ξέρει, γιατί και με τις τιμές που έχει, τα μπεργκεράδικα του κέντρου θα τον γλεντήσουν καλά (βλ. υποκατάστημα Π.Μελά).