Εικόνες (51)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γλυκό (κερασμένο στο τέλος)
"Χοιρινά μπριζολάκια αρωματισμένα με ρετσίνα, θυμάρι και δενδρολίβανο"
"Φάβα Φενεού με κάππαρη γιαχνί" (καλή)
Σαλάτα "έτσι κι αλλιώς" με σπανάκι, ρόκα, lolo rosso, cherry tomatoes, ρόδι, κεφαλοτύρι και λαδολέμονο με πορτοκάλι
"Ζεστή μανιταροσαλάτα με 3 είδη μανιταριών" (καλή)
"Χοιρινά φιλετάκια στη σχάρα με βουτυράτα μανιτάρια"
"Φιλετάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε γιαούρτι, πιπερόριζα και πάπρικα"
"Σπανάκι, ρόκα με σύγλινο Μάνης και λαδολέμονο με πορτοκάλι"
"Πηλιορείτικο σπεντζοφάι"
"Πορτοκαλένιες πατατούλες στο φούρνο με κύμινο"
"Χοιρινά μπριζολάκια στη σχάρα με πιτούλες και τζατζίκι"
"Μπουγιουρντί με φέτα, ντομάτα και καυτερή πιπεριά"
"Κεφτεδάκια τηγανητά σε σάλτσα ντομάτας"
"...έτσι κι αλλιώς με πρασινάδες, ξινόμηλο, ρόδι και βαλσάμικο ξίδι"
"Χοιρινή τηγανιά με πράσο" (μέτριο)
"Χοιρινά φιλετάκια στη σχάρα με ψητά μανιτάρια" (καλά)
Τζιγεροσαρμαδάκια (πολύ καλά)
"Σουβλάκια από μαριναρισμένα λουκάνικα με καπνιστή πάπρικα"
"Σουτζουκάκια ψητά με πιτούλες και μπούκοβο" (απλώς οκ)
"... έτσι κι αλλιώς με πρασινάδες, ρόδι, ξινόμηλο και βαλσάμικο ξίδι" (οκ)
"Πολίτικη σαλάτα με άσπρο και κόκκινο λάχανο" (καλή)
"Πορτοκαλένιες πατατούλες στον φούρνο με κύμινο" (καλές, πιο απαλή γεύση απ' ότι θα περίμενε κανείς από την περιγραφή)
"Μοσχαράκι με μανιτάρια σε μαύρη μπύρα"
Καραμανλίδικο σουτζούκι με αβγό (προφανώς καλό, αλλά όχι για όλους)
"Φιλετάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε γιαούρτι, πάπρικα και τζίντζερ" (οκ)
Κατάλογος (6)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2014: σελίδα 2/2
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2014: σελίδα 1/2
Κατάλογος Μαρτίου 2014: σελίδα 2/2
Κατάλογος Μαρτίου 2014: σελίδα 1/2
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2013: σελίδα 2/2
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2013: σελίδα 1/2
Σxόλια (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (5)
tavern_comments#13079#0#0
- Απλός μικρός συμπαθητικός χώρος, με ~8 τραπέζια εσωτερικά. Είναι στο στυλ των μεζεδοπωλείων που μου αρέσουν.
- Το μαγαζί το δουλεύουν 2 αδέρφια, ο ένας μαγειρεύει, ο άλλος σερβίρει. Αυτός που σερβίρει είναι ευγενέστατος και εξαιρετικός στη δουλειά του, ο μάγειρας βαρύς και αγέλαστος αλλά καλός μάγειρας, οπότε μάλλον χωρίσανε σωστά τους ρόλους :)
- Σχεδόν όλα τα πιάτα καλά και περιποιημένα (μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει τη φάβα, τον τζιγεροσαρμά και την παστουρμαδόπιτα), λίγα θα χαρακτήριζα αδιάφορα (όπως τα σουτζουκάκια) και ενίοτε έχει μικρές αστοχίες στο ψήσιμο. Έχει ρακή από Κρήτη εξαιρετική με μόνο 3€/200ml (είχα πολλά χρόνια να πιω κάτι τόσο καλό στη Θεσσαλονίκη που δεν κάνει κεφάλι ακόμη και σε μεγάλη ποσότητα). Δυστυχώς σε επόμενες επισκέψεις δεν ήταν η ίδια!
- Τιμές φυσιολογικές προς το καλές (καμία σχέση με το παλιό μαγαζί).
Αξίζει, το προτείνω.