Επίσκεψη καθημερινή απόγευμα. Τίποτα ιδιαίτερο ο χώρος, παρόλα αυτά ωραίες πινελιές οι γλάστρες με βασιλικό στα τραπέζια και οι μύλοι με αλάτι και πιπέρι (χωρίς να λείπουν και τα κλασσικά δοχεία). Το σέρβις ικανοποιητικό, κανένα παράπονο.
Το φαγητό δυστυχώς δεν μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αναλυτικά, πήραμε:
παντζάρια - οκ, με το σκορδάκι τους (για το οποίο ρωτηθήκαμε). Απλά είχαν ενα "γλιτσερό" ντρέσινγκ, όχι άσχημο γευστικά, αλλά έδινε περίεργη υφή στη σαλάτα.
Κολοκυθάκια τηγανητά - οκ, με παραπανίσιο λάδι όμως.
Σκουμπρί - καλό, τυπικό θα έλεγα.
Γαρίδες σαγανάκι - απογοήτευση δυστυχώς. 6 γαρίδες καθαρισμένες (μας ρώτησαν αν τις θέλουμε έτσι) με μια καθόλου δεμένη και υπερβολικά φλατ γευστικά σάλτσα. Τριμμένη ντομάτα, πολύ ζουμί, τόσο άνοστο που ούτε με αρκετές δόσεις αλάτι δεν "έστρωσε".
Καλαμάρι ψητό - τίποτα ιδιαίτερο. Το χειρότερο όμως ήταν ότι δεν είχε καθαριστεί σωστά, με αποτέλεσμα να δαγκώνουμε κομμάτια από το διαφανές κόκαλο.
Κερασμένο γλυκό, κρέπα με γέμιση παγωτό σοκολάτα-βανίλια, αδιάφορο.
Για όλα αυτά και τρεις μπύρες δώσαμε περίπου 36€. Διαφωνώ λοιπόν με το φίλο από κάτω που γράφει για διαφορά τιμής με τα ανατολικά μαγαζιά, καθώς στον Πάνο (Χαριλάου) τα ίδια ακριβώς πιάτα συν σαρδέλες ψητές μας κοστισαν 3€ παραπάνω.
Συμπερασματικά, δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω.
Δεν είχα ξανακαθήσει ποτέ σε κατάστημα της περιοχής.. Έτυχε όμως πρόσκληση κι έτσι βρέθηκα στην ψαροταβέρνα του Ηλία.. Η αλήθεια είναι ότι ήταν νωρίς, καθημερινή και δεν είχε κόσμο.. Πάντως το σέρβις ήταν γρήγορο, με χαμόγελο, τα τραπέζια περιποιημένα και ότι φάγαμε ήταν εξαιρετικό.. Όχι τίποτα ευφάνταστο αλλά φρέσκο και καλοφτιαγμένο.. Ωραίο τηγάνισμα, καλές μερίδες και στο τέλος κερασμένο γλυκό. Όλα αυτά σε πολύ πολύ καλές τιμές, υπολόγισα ένα 25% τουλάχιστον φθηνότερα από αντίστοιχα μαγαζιά της ανατολικής Θεσσαλονίκης..
larry
Πήγα καθαρά Δευτέρα με την κοπελιά για κανα θαλασσινο. Μεγάλη απογοήτευση. Ο εξαερισμός στον έξω χώρο ανύπαρκτος. Το σερβις καλό για τη μέρα που πήγαμε. Απόδειξη φέρνει μόνος του και άμεσα.
Το άσπρο χύμα κακό έως κάκιστο.
Στα του φαγητού. Αντίδια μέτρια.
Σαρδέλες σχάρας εντελώς άνοστες. Καλά που το ελαιόλαδο και η ρίγανη μου φάνηκαν εξαιρετικής ποιότητας αλλιώς το πιάτο δεν άξιζε ούτε να το κοιτάει κανείς.
Γαύρος τηγανιτός κάκιστος. Άργησε χαρακτηριστικά να μας φέρει κάτι μαριδούλες που παραγγείλαμε και ήρθε αν μας πει μετά 30 λεπτά πως δεν έχει. Να σας φέρω λέει γαύρο, σαυρίδι; Λέμε φέρε γαύρο. Σε 1 λεπτό χωρίς υπερβολή ήταν στο τραπέζι. Πάλι καλά που ήταν ζεστός.
Καβουροδαγκάνες καλούτσικες, λίγο αρπαγμένες και άνευ συνοδευτικού. Έχω καλομάθει από τα τσιπουράδικα του Βόλου και περίμενα κάτι καλύτερο.
Χταπόδι σχάρας πολύ καλό και μαλακό.
Καλαμαράκι σχάρας πιο ουδέτερο κι από νερό. Αν έκλεινα τα μάτια και με ρωτούσαν τι είναι δε θα έλεγα καλαμάρι με τίποτα. Κρίμα και έχω αδυναμία σ' αυτό το πιάτο.
Η αποκορύφωση ήταν στο γλυκό, ραβανί με παγωτό. Κατάφεραν και είχαν άγευστο σχεδόν παγωτό. Με δυσκολία κατάλαβα πως είναι μπανάνα και κεράσι χάρη στα χρώματα μάλλον. Είχα αρχίσει να νομίζω πως έχω πρόβλημα και δεν καταλαβαίνω γεύσεις εκείνη τη μέρα αλλά το ραβανί ήταν καταπληκτικό με πλούσια γεύση και το χταποδάκι νωρίτερα με καθησύχασαν.
Πληρώσαμε 44 ευρώ 2 άτομα. Καλά για την ποσότητα και το είδος φαντάζομαι αλλά όχι καλά για την ποιότητα. Δύσκολα θα ξαναπάω. Ίσως άλλη εποχή και με λιγότερη κίνηση.
πήγαμε 5 άτομα.Το φαγητό μέτριο, με κάποια καλά πιάτα. Η μεγάλη εμπειρία ήταν όμως όταν παραγγείλαμε αστακομακαρονάδα(πως μας ήρθε) και μας έφερε μακαρονάδα με έναν αστακό ολόκληρο επάνω. Μας ήρθε κόλπος,άσε που όλο το μαγαζί μας κοιτούσε αστακό σε ώρα κρίσης.Μέχρι να έρθει ο λογαριασμός σκεφτόμασταν πόσα πιάτα θα πλύνουμε. Τελικά ευτυχώς μας τη χρέωσε μόνο 46Ε (δεν άξιζε από γεύση παραπάνω) και έτσι μας ήρθε ο λογαριασμός από 23Ε το άτομο. Φθηνά σχετικά αλλά περίμενα καλύτερη ποιότητα, παλαιότερα ήταν πιο νόστιμα.
Μίνα
Πήγαμε εκεί ως καλεσμένοι σε τραπέζι.Το φαγητό ήταν καλό και το service γρήγορο αλλά πολύ αγέλαστο έως μουτρωμένο.Πήγα έχοντας διαβάσει όχι και τόσο καλά σχόλια αλλά ειλικρινά ήταν όλα τα φαγητά πολύ καλά και οι τιμές λογικές.Επτά άτομα 120 ευρώ.Αυτό που δε μου άρεσε ήταν η κάπνα γιατί όλοι κάπνιζαν στον εξωτερικό βέβαια χώρο ο οποίος όμως έχει παρανόμως? κλειστεί και δεν υπάρχει εξαερισμός πουθενά.
θα πάω ξανά καθημερινή για να το τσεκάρω
Οkey!Για να μπορουμε λοιπον να συνεννοουμαστε,ας το αλλαξει ο admin σε Nikolai.Αν αυτο δεν ειναι εφικτο,θα δουμε τι αλλο μπορει να γινει.Ουτε ο "Nikos" της 1/11 ειμαι εγω,οπότε μαλλον μπλεξαμε τα μπ..τια μας οι Νικοι!
φαγαςκαλος
παρατηρωντας για ακομα μια φορα τα σχολια με αφορμη την παρεμβαση σου στην κακομοιρα θα πω πως το σχολιο στις 1/11 που αναφερει πως το φαι καλο αλλα πολυ καπνιλα υπογραφεται απο τον Νικος και οχι απο τον νικος.αρα δεν εκανα λαθος στο σχολιο μου.Τωρα αν υπαρχουν περισσοτεροι απο εναν Νικος δεν ειναι δικο μου το λαθος.βαλτε νουμερα αλλαξτε τα νιψκ ζητηστε την συμβουλη του διαχειριστη.οτι βλεπω λεω δεν θα βγω και τρελος...προσεξε το φιλε Νικος λιγο καλα.και ξερεις πως δεν εισαι ο μοναδικος Νικος με κεφαλαιο η με μικρο και δεν αναφερομαι παντα σε σενα.
Τοπογράφος
Αξιόλογο φαγητό, καλό ψαράκι και πολύ καλές τιμές. Αξίζει επίσκεψη σίγουρα!
stavros
πολυ τιμια λυση για θαλασσινα.σε σχεση με πρηγουμενες επισκεψεις μου αναβαθμισμενο σε ολους τους τομεις εκτος τουαλετας[πιθανοτατα ελειψη χορου].μεζεδες γνησιοι χωρις φαμφαρες και λογαριασμος χωρις να χρειαζεσαι υπογλωσια.
Δεν έχω να φέρω άποψη για το μαγαζί καθώς είχα πάει μια φορά παλιά και δεν μου έχει μείνει κάτι να θυμάμαι ή να αναπολώ...
Απλά θέλω να σταθώ στη συζήτηση που έχει γίνει πιο κάτω:
Ο σερβιτόρος Πάρης δυσφιμεί περισσότερο το μαγαζί με το να κρατάει επιθετική λεκτική στάση και ύφος ότι "αμύνομαι επιτιθέμενος" σε σχέση με τον Νίκο που είναι πελάτης και κρατάει μία άκρως αντικειμενική άποψη και στάση του θέματος.
Αν ένας σερβιτόρος ή τέλος πάντων οποιοσδήποτε από το μαγαζί κρατά τέτοια στάση και αντιμετώπιση απλά σε σχολιασμό, τι στάση θα έχει στο μαγαζί του;
"Σε γράφω στα παπάρια μου φας-δεν-φας, έρθεις-δεν-έρθεις!; Εμείς έτσι είμαστε και όποιος μας γουστάρει!;"
...
Προτιμότερο θα είναι να μαθαίνουμε μέσα από τον σχολιασμό των επισκεπτών μας και να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι σε ΟΛΑ ή σε όσα μπορούμε! Ακόμα και στην επικοινωνία!... Ένα κακό σχόλιο έχει και την καλή του πλευρά! Αρκεί απλά να την ανακαλύψεις...
Να σου πω πως γινεται φιλε μου καλε φαγα...Οπως ελεγε και ο μεγας Μαρκος Αυρηλιος, "η πρωτη αρχη ειναι η απλοτητα":η εξηγηση λοιπον ειναι ισως πιο απλη απ' οτι φανταζεσαι και ισως γι αυτο δεν την πλησιασες,ψαχνοντας για συνωμοσιες και αντιφασεις στα σχολια "μου".Υπαρχουν περισσοτεροι απο εναν "Nikos",σχολιαστες!..Τα σχολια που συγκρινεις λοιπον , προερχονται απλουστατα απο διαφορετικα ατομα που χρησιμοποιουν το ιδιο nick...Εγω,σιγουρα δεν ξαναπηγα,σιγουρα δεν ειχα διαθεση να κραξω αλλα να πω την -αρνητικη - μου αποψη για το μαγαζι και ευχομαι ολα οσα αρνητικα με "χαλασαν" τοτε,να εχουν πλεον βελτιωθει προς το καλυτερο.Πολυ φιλικα,ενας απο τους Nikous...
φαγαςκαλος
και πως γινεται να ακριβυνε στις 12/10/2008 με μετρια ποιοτητα και ενα χρονο μετα να σχολιαζεις τα αντιθετα πολυ καλο φαι νορμαλ τιμες κ ξερω γω...τςςςςς.δεν γινετε ετσι φιλε μου.δεν εχει βαρυτητα ο λογος ετσι..αυτο για να καταλαβαινομαστε γιατι ναι μεν η κριτικη ειναι υποκειμενικη αλλα την γνωμη σου ενδεχομενως να την εστερνιστουν καποιοι και αυτο ισως να μην ειναι το επιθυμητο αποτελεσμα.
φαγαςκαλος
εμενα μου κανει εντυπωση νικος πως αφου κραζεις συνεχιζεις και πηγαινεις για να κραξεις ξανα..θα παω μονο και μονο γιαυτο.γιατι μεχρι στιγμης οτι εχεις κραξει δεν ειναι καθολου κακο και αντιθετα οτι σου αρεσει δεν ειναι καλο,για τα δικα μου γουστα παντοτε.
Nikos
Το φαγητό όπως πάντα είναι πολύ καλό και σε νορμάλ τιμές, όμως πήγα Σάββατο βράδυ και έφριξα από το πόσο καπνό είχε το μαγαζί. Καπνιστά τα φάγαμε όλα, μέχρι και τα γκαρσόνια καπνίζανε. Έλεος, να το προσέξουν λιγάκι αυτό.
jor
μπραβο σε αυτους που εχουν το θαρρος της γνωμης τους εκφραζοντας το με τον δικο τους τροπο.... η αποψη μου για την ταβερνα ειναι οτι προσφερει φαγητο αξιοπρεπες φαγητο αλλα ως εκει.... & δυστηχως ή ευτυχως εχουμε αρκετη εμπειρια απο <<λαϊκα>> & <<κυριλατα>> μαγαζια, ετσι το φαγητο που τρωμε θα επρεπε να ειναι υψηλου επιπεδου , αντ' αυτου εχουμε μετρια εως χαλια φαγητα & σε <<λαϊκα>> & σε <<κυριλατα>> μαγαζια.
ΑΝΘΗ
συγχαρητηρια στην ψαροταβερνα ηλιας, αψογο σερβις και ολοφρεσκα ψαρια-το ποιο σημαντικο σε τετοιου ειδους μαγαζια-.το προσωπικο ευγενεστατο και χαμογελαστο,καθαρος ο χωρος και αμεση εξυπηρετηση,απορω πως δεν ειχαμε επισκεφτει το μαγαζι νωριτερα!!!περασαμε το σαββατο το μεσημερι μας ευχαριστα! το συνιστω σε ολους. δεν αναφερω βεβαια τις λογικοτατες τιμες και....δοκιμαστε το γλυκο που σερβιρουν, ανεπαναληπτο!!
Φιλε Παρη:συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι οταν το μαγαζι ειχε χαμηλες τιμες , κανενας δεν παραπονιοτανε:αλλωστε το λεω πολυ καθαρα και στα σχολια μου.Η μετρια ποιοτητα που προσφερατε,συμβαδιζε με τις χαμηλες τιμες και ο πελατης εκανε την επιλογη του,αναλογα με τα λεφτα που ηθελε να διαθεσει.Αυτο που δεν καταλαβες ,ειναι οτι εκτοξευοντας τις τιμες προς τα πανω(δεν ανεβηκαν μονο "ελαχιστα"..δυστυχως..) ενω η ποιοτητα του φαγητου στην καλυτερη περιπτωση παρεμεινε μετρια (και σε καποια σημεια υποβαθμιστηκε κι ολας συν τις μεριδες που εχουν πραγματικα μικρυνειστα περισσοτερα πιατα), ο συνδιασμος αυτων των δυο (μετρια ποιοτητα-υψηλες τιμες)ειναι απλα και καθαρα:αρνητικος για το μαγαζι και αρα και για τον πελατη.Αντι λοιπον για αλλα σχολια,η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι οι επιλογες για το μαγαζι ειναι πλεον μονον δυο:ή ανεβαζει την ποιοτητα του φαγητου κ του σερβις στα επιπεδα των σημερινων υψηλοτερων τιμων ή αν αυτο δεν ειναι εφικτο,πολυ απλα ,ριχνει τις τιμες ωστε να ανταποκρινονται σε αυτο που θελει και μπορει να προσφερει. Τελος,για τα περι"λαϊκουρας¨" δεν απαντω γιατι μαλλον μπερδεψες τους δυο σχολιαστες.Εγω ειμαι ο Nikos κ δεν εκανα πουθενα κανενα σχολιο περι "λαϊκουρας".Ισως εννοεις τον αλλο "nikos" , πιο κατω απο μενα..Φιλικα κ με καλη διαθεση παντα.
σερβιτορος παρης
Αξιοτιμε κυριε Νικο,δεν απειλω κανενα....απλα διαφωνω καθετα με τη γνωμη σας,διοτι οταν το μαγαζι ειχε χαμιλοτερες τιμες δεν υπηρχαν τετοια σχολεια πουθενα.Οταν λοιπον ανεβηκαν ελαχιστα οι τιμες,ολοι ξαφνικα εχουν να πουν κατι.Δεν θα βρεις σχεδον πουθενα τετοια τιμη(αν την ξερετε βεβαια το κιλο το ψαρι).Ποτε δεν μενουν οι τιμες ιδιες σε καμια ταβερνα.....τα δεδομενα αλλαζουν.Οσο αναφορα την ποιοτητα,ολοι περνουν απο ενα καλαθι και το σερβιρουν σε εσας τους απετιτικους πελατες.Για τη λαικουρα που ειπατε σε ενα σχολειο σας εχω να σας πω οτι ειναι ΤΑΒΕΡΝΑ και οχι ρεστοραν 5 αστερων με τιμητικες διακρισεις.Οποτε λογικα θα υπαρχει λαικουρα οπως την αποκαλειτε εσεις.Ελπιζω να καταλαβατε καποια πραγματα κυριε απετιτικε Νικο...
Οχι αγαπητε μου σερβιτορε Παρη! Τα σχολια μου, οπως και ολων των υπολοιπων θα γινονται σε αυτο το σαϊτ, που ακριβως αυτος ειναι και ενας απο τους βασικους λογους της λειτουργιας του (διορθωσε με ταβερνοαλανι αν κανω λαθος). Θα γινονται εδω ακριβως για να βλεπουν και να μπορουν να κρινουν τη γνωμη μου οι -παρα πολλοι νομιζω- επισκεπτες του ταβερνοχωρου! Ετσι, θα αποφασιζει ο καθε πιθανος πελατης αν αυτα που λεγονται μπορει να εχουν βαση ή οχι και αν θελει θα μπορει φυσικα να τα επιβεβαιωσει και ο ιδιος.
Κατα τα λοιπα, η γνωμη μου μετα απο αρκετες επισκεψεις στο μαγαζι παραμενει η ιδια: καποτε η μετρια ποιοτητα (οχι αγαπητε μου Παρη, δεν ειναι α' διαλογης το ψαρι που συνηθως σερβιρεις στους πελατες -με προτιμηση σε αυτους που πραγματι δεν ξερουν απο ψαρια..), καποτε λοιπον ηταν ανεκτη αυτη η β' ποιοτητα λογω χαμηλων τιμων. Αμοιβαιοι συμβιβασμοι, αν εχεις ακουστα.. Τωρα που οι τιμες στο μαγαζι ξεσαλωσαν, οι μεριδες μικρυναν και η ποιοτητα παρεμεινε -στην καλυτερη περιπτωση- μετρια, λυπαμε αλλα η γνωμη μου ειναι οτι υπαρχουν πλεον αρκετα καλυτερες επιλογες και αλλου.. Αν ενδιαφερεσαι στ' αληθεια για το μαγαζι που δουλευεις, καλυτερα να προσπαθησεις, οσο περναει απο το χερι σου να βελτιωσεις αυτη την κακη σχεση ποιοτητας-τιμης στην οποια κατρακυλισατε, παρα να επιτιθεσαι και να απειλεις τους σχολιαστες..
σερβιτορος παρης
Οσο για την κυρια νικολετα ας μαθει τροπους προς το προσωπικο και μετα ας μιλησει.........
σερβιτορος παρης
Λοιπον παιδια επειδη φενεται οτι δεν ξερετε απο ψαρια και τιμες ψαριων δεν μπορειτε να μιλατε!!!!!!αν ειχατε παραπονα απο την ταβερνα να το λεγατε σε εμας κι οχι στο ιντερνετ....σε καποιους που δεν ξερουν τιποτα ολοι κανουμε τους εξυπνους!!!αλλη φορα τα σχολια στους σερβιτορους που θα σας απαντησουν αναλογα!!!αναφερομαι κυριος στους racing και nikos που τα ξερουν ολα!!!!!!!
ΝΙΚΟΛΕΤΑ
αισχος.... βρωμια και τσιγαριλα.... αισχος
Gus
Χθες το μεσημέρι για ένα τσίπουρο με παρέα βρέθηκα και ήταν απλά και αρκετά καλά. Καλές τιμές και φιλικοί σερβιτόροι και καλές μερίδες.
Κουραστική η κίνηση και ο θόρυβος από τον δρόμο και οι μαύροι με τα cd. Από τα συμπαθητικά μαγαζιά χωρίς να πληρώνεις θάλασσες και θέες.
nikos
Είναι μια τίμια ψαροταβέρνα για περιορισμένα βαλάντια. Το περιβάλλον πολύ λαϊκό για τα γούστα μου, με οικογένειες που κράζουν 'Γιαννάκη αν δεν το φας όλο θα σε σκοτώσω', ο Κινέζος και ο μαύρος με τα CD θα κάνουν καλή παρέα στο ψάρι σας, ο πλούσιος ζορμπάς με την 20χρονη γκομενίτσα θα είναι στάνταρ θέαμα, τα τραπέζια είναι σχεδόν πλάτη-πλάτη, το ψάρι θα το φάτε καπνιστό (από τα τσιγάρα), ΟΜΩΣ θα το φάτε χωρίς να υποφέρετε στο λογαριασμό. Η ποιότητα του φαγητού άνω του μετρίου. Σταθμίστε στα και αποφασίστε.
O kantar para o kantar boya λενε οι γειτονες.Εν ολιγοις : οτι δινεις , παιρνεις. Για τους "εχοντες" υπαρχει και η Μαυρη θαλασσα στην Τουμπα , με ψαρι με κεφαλαιο "Ψ" και λαδι βιολογικο ΑΑΑ' στη σαλατα..Στον Ηλια δεν χρειαζεσαι πιστωτικη.Το ψαρι του ειναι ταλαιπωρο αλλα συνεχιζει να ειναι ψαρι.Δε σε στελνει νοσοκομειο,εννοειται οτι δεν παιρνεις πρωτο πραμμα , τις περισσοτερες φορες ουτε καν δευτερο.Μεχρι προ τινος ολα αυτα συγχωρουνταν μολις εφερνε το λογαριασμο.Τις δυο τελευταιες φορες με -δυσαρεστη- εκπληξη διαπιστωσα οτι πλεον ολοι οι συμβιβασμοι που καναμε στην ποιοτητα προκειμενου να χαμογελαμε και αφου μας ερθει η λυπητερη,ειναι πια χωρις αντικειμενο.Η πρωην καλη σχεση μετριας ποιοτητας με την χαμηλη τιμη,ανατιναχτηκε!Τωρα η ποιοτητα συνεχιζει να ειναι μετρια αλλα οι τιμες ανεβηκαν ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΤΑ!Οπότε , στο δια ταυτα : με αυτες τις χρεωσεις , υπαρχουν και αλλου πολλες , μα παρα πολλες πορτοκαλιες...
axl
Καλό το σέρβις οι μερίδες διαρκώς μειούμενες οι τιμές ανηφορίζουζες και οι φασαρία διαρκής.
racing
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι ΜΑΚΡΙΆ
ΝΙΚΟΣ
πολυ καλη ψαροταβερνα τομες φυσιολογικες και λιγο πιο κατω σερβις γρηγορο και καλο μονο πολυ φασαρια (οχλαγωγια)
Το φαγητό δυστυχώς δεν μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αναλυτικά, πήραμε:
παντζάρια - οκ, με το σκορδάκι τους (για το οποίο ρωτηθήκαμε). Απλά είχαν ενα "
Κολοκυθάκια τηγανητά - οκ, με παραπανίσιο λάδι όμως.
Σκουμπρί - καλό, τυπικό θα έλεγα.
Γαρίδες σαγανάκι - απογοήτευση δυστυχώς. 6 γαρίδες καθαρισμένες (μας ρώτησαν αν τις θέλουμε έτσι) με μια καθόλου δεμένη και υπερβολικά φλατ γευστικά σάλτσα. Τριμμένη ντομάτα, πολύ ζουμί, τόσο άνοστο που ούτε με αρκετές δόσεις αλάτι δεν "
Καλαμάρι ψητό - τίποτα ιδιαίτερο. Το χειρότερο όμως ήταν ότι δεν είχε καθαριστεί σωστά, με αποτέλεσμα να δαγκώνουμε κομμάτια από το διαφανές κόκαλο.
Κερασμένο γλυκό, κρέπα με γέμιση παγωτό σοκολάτα-βανίλια, αδιάφορο.
Για όλα αυτά και τρεις μπύρες δώσαμε περίπου 36€. Διαφωνώ λοιπόν με το φίλο από κάτω που γράφει για διαφορά τιμής με τα ανατολικά μαγαζιά, καθώς στον Πάνο (Χαριλάου) τα ίδια ακριβώς πιάτα συν σαρδέλες ψητές μας κοστισαν 3€ παραπάνω.
Συμπερασματικά, δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω.
Το άσπρο χύμα κακό έως κάκιστο.
Στα του φαγητού. Αντίδια μέτρια.
Σαρδέλες σχάρας εντελώς άνοστες. Καλά που το ελαιόλαδο και η ρίγανη μου φάνηκαν εξαιρετικής ποιότητας αλλιώς το πιάτο δεν άξιζε ούτε να το κοιτάει κανείς.
Γαύρος τηγανιτός κάκιστος. Άργησε χαρακτηριστικά να μας φέρει κάτι μαριδούλες που παραγγείλαμε και ήρθε αν μας πει μετά 30 λεπτά πως δεν έχει. Να σας φέρω λέει γαύρο, σαυρίδι; Λέμε φέρε γαύρο. Σε 1 λεπτό χωρίς υπερβολή ήταν στο τραπέζι. Πάλι καλά που ήταν ζεστός.
Καβουροδαγκάνες καλούτσικες, λίγο αρπαγμένες και άνευ συνοδευτικού. Έχω καλομάθει από τα τσιπουράδικα του Βόλου και περίμενα κάτι καλύτερο.
Χταπόδι σχάρας πολύ καλό και μαλακό.
Καλαμαράκι σχάρας πιο ουδέτερο κι από νερό. Αν έκλεινα τα μάτια και με ρωτούσαν τι είναι δε θα έλεγα καλαμάρι με τίποτα. Κρίμα και έχω αδυναμία σ' αυτό το πιάτο.
Η αποκορύφωση ήταν στο γλυκό, ραβανί με παγωτό. Κατάφεραν και είχαν άγευστο σχεδόν παγωτό. Με δυσκολία κατάλαβα πως είναι μπανάνα και κεράσι χάρη στα χρώματα μάλλον. Είχα αρχίσει να νομίζω πως έχω πρόβλημα και δεν καταλαβαίνω γεύσεις εκείνη τη μέρα αλλά το ραβανί ήταν καταπληκτικό με πλούσια γεύση και το χταποδάκι νωρίτερα με καθησύχασαν.
Πληρώσαμε 44 ευρώ 2 άτομα. Καλά για την ποσότητα και το είδος φαντάζομαι αλλά όχι καλά για την ποιότητα. Δύσκολα θα ξαναπάω. Ίσως άλλη εποχή και με λιγότερη κίνηση.
θα πάω ξανά καθημερινή για να το τσεκάρω
Απλά θέλω να σταθώ στη συζήτηση που έχει γίνει πιο κάτω:
Ο σερβιτόρος Πάρης δυσφιμεί περισσότερο το μαγαζί με το να κρατάει επιθετική λεκτική στάση και ύφος ότι "
Αν ένας σερβιτόρος ή τέλος πάντων οποιοσδήποτε από το μαγαζί κρατά τέτοια στάση και αντιμετώπιση απλά σε σχολιασμό, τι στάση θα έχει στο μαγαζί του;
"
...
Προτιμότερο θα είναι να μαθαίνουμε μέσα από τον σχολιασμό των επισκεπτών μας και να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι σε ΟΛΑ ή σε όσα μπορούμε! Ακόμα και στην επικοινωνία!... Ένα κακό σχόλιο έχει και την καλή του πλευρά! Αρκεί απλά να την ανακαλύψεις...
Κατα τα λοιπα, η γνωμη μου μετα απο αρκετες επισκεψεις στο μαγαζι παραμενει η ιδια: καποτε η μετρια ποιοτητα (οχι αγαπητε μου Παρη, δεν ειναι α' διαλογης το ψαρι που συνηθως σερβιρεις στους πελατες -με προτιμηση σε αυτους που πραγματι δεν ξερουν απο ψαρια..), καποτε λοιπον ηταν ανεκτη αυτη η β' ποιοτητα λογω χαμηλων τιμων. Αμοιβαιοι συμβιβασμοι, αν εχεις ακουστα.. Τωρα που οι τιμες στο μαγαζι ξεσαλωσαν, οι μεριδες μικρυναν και η ποιοτητα παρεμεινε -στην καλυτερη περιπτωση- μετρια, λυπαμε αλλα η γνωμη μου ειναι οτι υπαρχουν πλεον αρκετα καλυτερες επιλογες και αλλου.. Αν ενδιαφερεσαι στ' αληθεια για το μαγαζι που δουλευεις, καλυτερα να προσπαθησεις, οσο περναει απο το χερι σου να βελτιωσεις αυτη την κακη σχεση ποιοτητας-τιμης στην οποια κατρακυλισατε, παρα να επιτιθεσαι και να απειλεις τους σχολιαστες..
Κουραστική η κίνηση και ο θόρυβος από τον δρόμο και οι μαύροι με τα cd. Από τα συμπαθητικά μαγαζιά χωρίς να πληρώνεις θάλασσες και θέες.