Γιόκ Μπαλίκ Μαγειριό

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Γιόκ Μπαλίκ. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΜαγειρείο
ΔιεύθυνσηΑλεξάνδρου Σβώλου 50, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310240022
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-02:00
Ώρες παραγγελίας12:00-01:00
Ελάχ. χρέωση4€
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεπερίπου Σεπτέμβριο 2013
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στις 23 Φεβρουαρίου 2019 επεκτάθηκε στο χώρο του παλιού cafe "Harry's spot".

Στη θέση του υπήρχε το Ζάππειο.

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μαγειρευτά (Μάρτιος 2020)
[εικόνα]
Μαγειρευτά (Μάρτιος 2020)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάρτιος 2019)
[εικόνα]
Εσωτερικά, η νέα αίθουσα (Φεβρουάριος 2019)
[εικόνα]
Κοτόπουλο ψητό ολόκληρο (καλό, νόστιμη πέτσα)
[εικόνα]
Μουσακάς (μέτριος)

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dokimastis
Επίσκεψη Σάββατο απόγευμα με παρέα και παιδιά.

Τα παιδιά ζήτησαν (τους κόλλησε κάπως) Κοτομπουκιές. Υπήρχαν, και ήρθαν και όλα καλά. Μουσακάς οκ, ίσως λίγο "σφιχτός" (λίγο μπαγιάτικος). Κοτόπουλο "Ταϊλανδέζικο" γλυκόξινο οκ, με ρύζι. Σαλάτα πολύ γενναιόδωρη.

Μας βγήκε πολύ καλά, τιμές φοιτητικές. Θα ξαναπήγαινα για μαγειρευτό στην περιοχή, όπως λένε οι προλαλήσαντες.
Lycium
Πήραμε κοτόπουλο ψητό ολόκληρο. Ήρθε ζεστό, ήταν καλά ψημένο και είχε πολύ νόστιμη πέτσα. Μπούτια και φτερά φαγώθηκαν αμέσως. Περίσσεψε το στήθος που έγινε ωραία σαλάτα την επόμενη μέρα. Και άλλες φορές θέλαμε κοτόπουλο αλλά δεν το είχαμε συνδυάσει, τώρα ξέρουμε. Το προσφέρουν με διάφορες γαρνιτούρες, εμείς διαλέξαμε τηγανιτές πατάτες!
Ουαλός
Μια και τα "Σπάτα" μας τελείωσαν και το "Χρυσό Παγώνι" συχνά αποπνέει μια εικόνα μιζέριας όταν περνάω απ'έξω (το "Σταγκίδη" απλά δε το αγγίζω), ουσιαστικά αυτό είναι η μόνη επιλογή για μαγειρευτό στον άξονα Εθν. Αμύνης-Σβώλου-Δημ. Γούναρη. Γενικά σαν ποιότητα φαγητού είναι οκ, χωρίς να πρόκειται για κάτι το συγκλονιστικό. Αν και συχνά γεμάτο (από φοιτητές και όχι μόνο), θα έλεγα ότι είναι περισσότερο θέμα ημέρας το πόσο θα ικανοποιηθείς, π.χ. έχει τύχει να δοκιμαστεί 2 φορές μπριάμ, την 1η φορά απαράδεκτο με μπόλικα μπαχαρικά και έμεινε στη μέση, τη 2η πολύ καλό. Πάντως το κρεατικό το έχει παραπάνω. Γενικά, αν είστε στην περιοχή με χρόνο περιορισμένο και πρέπει ντε και καλά να φάτε μαγειρευτό, είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή. Διαφορετικά, προτιμήστε κάτι άλλο.