Εικόνες (25)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Product 9: "Strawberries, coconut and banana" (απλώς οκ)
Product 9: "Pure chocolate and spicy marzipan sand" (απλώς οκ)
Product 8: "Grilled early fig, mint and hibiscus" (απλώς οκ)
Product 8: "Apple, mint, potato cream and plums" (απλώς οκ)
Product 7: "Duck foie gras, artichokes and black olive juice" (παρανοϊκό πιάτο, η σάλτσα απίστευτη, το καλύτερο φουά γκρα έβερ!)
Product 7: "Cow tenderloin, salsify and green garlic" (οκ, τίποτα το ιδιαίτερο)
Product 6: "Tuna belly, toasted oats infusion and lime" (αξιοπρεπές)
Product 6: "Fried hake, pod and pumpkin seed praline" (αξιοπρεπές αλλά τίποτα το ιδιαίτερο)
Συνοδευτικό ποτό με το πιάτο της χοιρινής ουράς: ιταλική μπύρα με δενδρολίβανο και μέλι (θεσπέσια!)
Product 5: "Iberian pig’s tail, wild asparagus, shallot and green coffee essence" (τρυφερό και πεντανόστιμο, και τα λαχανικά άψογα)
Συνοδευτικό ποτό με το πιάτο του κάβουρα: τσάι με ευκάλυπτο
Product 4: "Crab, sea urchins, dry tomato and beer" (πολύ καλό, το ζουμί από αχινό και μπύρα πολύ καλό επίσης)
Product 3: "Anchovies, roasted strawberries and sour and spicy herbs" (πεντανόστιμες οι αντζούγιες, οι φράουλες ταιριάζαν πολύ καλά, όπως και η ρόκα που όμως επικάλυπτε λίγο τα προηγούμενα)
Product 2: "White turnip, nutmeg and slice of iberian pork dewlap" (οκ)
Product 2: "Roasted aubergine with liquorice (makil goxo), yogurt of ancient olive trees oil" (ζόρικη γεύση, εμένα μου φάνηκε οκ)
Product 1: "Tomatoes in sauce, aromatic herbs on a capers base" (εξαιρετικό!)
"Πείραμα" στην κουζίνα με τηγανητή πέτσα ψαριού
Εσωτερικά (Αύγουστος 2013)
Εσωτερικά (Αύγουστος 2013)
Εξωτερικά (Αύγουστος 2013)
Εξωτερικά (Αύγουστος 2013)
Εξωτερικά (Αύγουστος 2013)
- Ένα από τα πολλά εστιατόρια στη Χώρα των Βάσκων βραβευμένο με αστέρια Μισελέν, με το συγκεκριμένο να έχει πάρει 1 το 2012. Βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο του μουσείου Guggenheim δίπλα από το άγαλμα της αράχνης. Η εσωτερική αισθητική λιτή, με μεγάλα τραπέζια και λευκά τραπεζομάντηλα. Η κράτηση είναι προαιρετική αλλά καλύτερα να το κάνετε μέσω της ιστοσελίδας τους. Το κλίμα μέσα χαλαρό, και το μαγαζί σέβεται τους τύπους και τις συμβάσεις, δε θα σας κάνουν να αισθανθείτε άσχημα αν εμφανιστείτε με σορτσάκι!
- Υποδοχή είχαμε από τον νεαρό και φιλικότατο sous-chef, ο οποίος μας εξήγησε κάποια πράγματα μέσα στην ανοιχτή κουζίνα του και μας πρόσφερε να δοκιμάσουμε κάποια "
πειράματα". Αυτή η κίνησή του μας έφτιαξε κατευθείαν τη διάθεση. Στην εξυπηρέτηση ήταν 5 σερβιτόροι, όλοι σωστοί στη δουλειά τους, με καλύτερο αυτόν που μας πήρε την παραγγελία. - Πήραμε προκαθορισμένα μενού των "
9 products" μαζί με το αντίστοιχο πακέτο wine tasting. Σύνολο από όλα τα πιάτα που δοκίμασα 1 παρανοϊκό (" duck foie gras"), 2 εξαιρετικά (" Iberian pig' s tails" & " tomatoes in sauce"), 2 πολύ καλά (" anchovies", " crab"), 5 απλώς καλά (" fried hake", " tuna belly", " cow tenderloin", " white turnip" & " roasted aubergine") και τα 4 γλυκά ήταν οκ αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα (" pure chocolate", " grilled early fig", " apple", " strawberry"). Στο σύνολο η αναλογία εξαιρετικών πιάτων ήταν πολύ καλή και δεν είχε ούτε ένα κακό στο σύνολο των 14 διαφορετικών πιάτων. Τα αντίστοιχα ποτά που συνόδευαν το κάθε πιάτο ταίριαζαν άψογα. Από ποσότητα σκάσαμε στο φαγητό σε βαθμό αηδίας και ψιλομεθύσαμε, το 6 products menu θα ήταν πολύ πιο συνετό! - Βγήκε 140€/άτομο.
Άξιζε πλήρως τα λεφτά του. Στην κατηγορία υψηλής κουζίνας είναι μέχρι στιγμής το καλύτερο εστιατόριο που έχω δοκιμάσει :)