Εικόνες (34)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κολοκυθάκι και τρούφα (καλή, διαφορετική, αλλά το ώμο κολοκυθάκι πολύ αγγουρέ)
Capricciosa (μέτρια προς κακή κυρίως λόγω ζυμαριού)
"Hangover", "Πάρμα" (πολύ καλές)
Παντσέτα, Πατάτα, Πάρμα, Μπρόκολο (οι τέσσερις εποχές μου)
"Esposito's" (εξαιρετική)
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2021)
Πίτσα "Μαργαρίτα" (πολύ καλή)
"Esposito's" (σάλτσα ντοµάτας, φρέσκια mozzarella και φρέσκος βασιλικός, εξαιρετική)
"Bresaola" (σάλτσα ντοµάτας, mozzarella, grana padano, bresaola και baby ρόκα, πάρα πολύ καλή)
"Black Truffle" (mozzarella, grana padano, bresaola, tartufata, baby ρόκα και ντοµατίνια, πολύ καλή)
Πίτσα κομμάτι Μαργαρίτα (σταθερή αξία)
Πίτσα "Μαργαρίτα" (πολύ καλή)
"Πάρμα", "Hangover" (στάση για πίτσα)
Πίτσα κομμάτι "Hangover" (κρέμα τυριών, pancetta, πατάτες country, είναι χορταστική)
Πάρμα, Παντσέτα, Πατάτα, Μπρόκολο (οι τέσσερις εποχές μου)
Greca (ok, ήρθε κάπως απλωμένη...)
Πίτσα κομμάτι Μαργαρίτα (best VFM)
Πίτσα, μισή pesto μισή pancetta
Πίτσα κομμάτι (παντζάρι, καρότο κρέμα, ρόδι, φιστίκι... ευχάριστος συνδυασμός έκπληξη!)
Πίτσα κομμάτι Hangover (κρέμα τυριών, πανσέτα, πατάτα, πολύ χορταστική!)
Πίτσα κομμάτι Πάρμα (εξαιρετική!)
Πίτσα με κοτόπουλο (μέτρια, είχε κρυώσει, δεν έπρεπε να τη σερβίρουν)
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2014)
Κατάλογος (14)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 1/6
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 2/6
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 3/6
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 4/6
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 5/6
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 6/6
Κατάλογος Ιουνίου 2018: σελίδα 8/8
Κατάλογος Ιουνίου 2018: σελίδα 7/8
Κατάλογος Ιουνίου 2018: σελίδα 6/8
Κατάλογος Ιουνίου 2018: σελίδα 5/8
Κατάλογος Ιουνίου 2018: σελίδα 4/8
Κατάλογος Ιουνίου 2018: σελίδα 3/8
Κατάλογος Ιουνίου 2018: σελίδα 2/8
Κατάλογος Ιουνίου 2018: σελίδα 1/8
Χειρότερο όλων θεωρώ ότι είναι η ζύμη τους, καταστρέφει ότι συνδυασμό και αν πάρεις. Ψιλοτρωγεται μόνο αν πετύχεις κομμάτι από πίτσα που μόλις ξεφουρνίστηκε, ειδάλλως γίνεται αρκετά σκληρή
Συνολικά θεωρώ ότι έχει παραμείνει στάσιμη και με τάση προς τα κάτω γευστικά, κοινώς τελείως antivalue όταν ένα κομμάτι πίτσα οριακά αποδεκτό τιμάται 3,
Θα μπορούσαν να λείπουν κουτοπονηριές τύπου δίνουν απόδειξη στο πρώτο κομμάτι και όχι στο δεύτερο
Η περιοχή έχει πολύ καλύτερες ιδέες για φαγητό.
All in all ενώ έχει ενδιαφέροντα toppings δεν με έχει κερδίσει αφού δεν διακρίνω την μαστοριά του pizzaiolo σε αντίστοιχες προσπάθειες στην πόλη μας,
Δοκίμασα πίτσα με καυτερό σαλάμι στα 2,
Για πρώτη επαφή δεν ενθουσιάστηκα αλλά σίγουρα χρειάζεται και άλλες επισκέψεις.
Αγαπημένη μου γεύση η diavola που είναι μέτρια καυτερή, αλλά έχοντας δοκιμάσει λίγο πάνω από τον μισό κατάλογο δεν έχω απογοητευτεί από κάποια άλλη.
Οι τιμές μου φαίνονται τιμιότατες, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα καθώς και ότι μία ολόκληρη πίτσα είναι κάτι σαν super γίγας των παλιών αλυσίδων.
Το προσωπικό είναι πάντα αβίαστα ευγενικό και εξυπηρετικό-επεξηγηματικό.
Ένα αρνητικό που πρέπει να αναφέρω για να είμαι δίκαιος είναι πως κάποιες, λίγες ωστόσο, φορές υπήρξε μία αστοχία στο βαθμό ψησίματος σε σχέση με το τυπικό του καταστήματος ανάλογα με το ποιος φούρνιζε, χωρίς ωστόσο να την καθιστά κακή, απλά υποδεέστερη από το καλύτερό της.
Στις κλασικές επιλογές μου η Μαργαρίτα, με 1,
Το προσωπικό είναι πολύ πρόθυμο και ευγενικό. Για μικρές παρέες 2-4 άτομα τα τραπεζάκια έξω είναι ωραία.
Μπορεί παλιά με τον οκταθέσιο πάγκο να ήταν πιο διασκεδαστικά αλλά προφανώς για οικονομία χώρου αυτός αντικαταστάθηκε από τα τρία μικρά τραπεζάκια με τέσσερεις καρέκλες το καθένα.
Υ.
Λίγο πριν αναρτήσω αυτό το σχόλιο είδα ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα και για online παραγγελία από το site τους.
Ως υλικά και εκτέλεση θεωρώ ότι είναι κατώτερη από την Poselli, αλλά, λόγω σημείου, καλύτερης σχέσης ποιότητας-τιμής και γενικότερης σταθερότητας στο σύνολο, είναι ίσως ισάξια επιλογή στο κέντρο.
Τελευταία δοκιμή: παντσέτα-μανιτάρια-πιπεριά καλή, λίγο λαδερή στα 2,
στην πιτσαρία αυτή (last slice) ένα κομματι πίτσα κοστίζει πάνω απο το διπλάσιο, αλλά αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της. δεν έχει καμία σχέση με τις "
το αρνητικό είναι οτι δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις ελευθερο τραπεζακι και θα αναγκαστείς να την φας στο πόδι.
θα ξαναπάω σίγουρα να δοκιμάσω και άλλες γευσεις(έχει μάλλον αρκετες)
Βέβαια το σχόλιο του Αγριάνθρωπου για τους εργαζόμενους με προβλημάτισε!
Ωστόσο έχω και άλλες πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με αντιλαϊκή μεταχείριση των εργαζομένων. Δεν ξέρω αν πρέπει να επεκταθώ, το σταματάω εδώ.
τοτε ετυχα σε μια εξαιρετικη ζυμη και εκτοτε πηγαινα τακτικα για τεσταρισμα γευσεων:
μου αρεσαν η προσουτο, η diavola (κορυφη!), η πανσετα, η grandi patate pancetta, η penny bun (5 μανιταρια) και μια με βραστο προσουτο.
στη μαργαριτα δεν μου αρεσε η σχεδον ωμη ντοματα, κακο συνολο η gorgojoliana λογω κολοκυθακιου (γουστα), αδιαφορη η pesto, οκ η the last slice.
γενικα, παρολο που ειναι πραγματι αξιολογη η πιτσα του, προσωπικα γινομαι ευδαιμονισμενη τις φορες που ξεροψηνεται η πιτσα και γινεται σκαστη και τραγανη στον πατο.
μετα απο 12-13 δοκιμες διαπιστωσα οτι η πιθανοτητα να πετυχω αυτο το σκηνικο ειναι 1/4.
τοτε ειναι που η πολυ καλη πιτσα γινεται αριστη!
Ακριβότερη από αντίστοιχες πιτσαρίες προς Ροτόντα και Ναυαρίνου, όμως και πιο ποιοτική νομίζω. Πολύ καλή εξυπηρέτηση ακόμη και σε ώρες αιχμής.
Μειονέκτημα για κάποιους αλλά ίσως θετικό για άλλους, το ότι όταν πας θα επιλέξεις ανάμεσα σε λίγα μόνο είδη, από αυτά που έχει έτοιμα. Αυτό όμως σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάζεις διάφορες και να μην κολλάς μόνο σε μία γεύση.
2,
Λεπτή ζύμη, ιταλικού τύπου, με έμφαση στα υλικά και όχι στην υπερβολή. Αξίζει τα λεφτά της, αν και θεωρώ πως ένα τσικ λίγο πιο χαμηλή να ήταν η τιμή σε ορισμένες από τις προσφερόμενες γεύσεις, τότε θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Το κομμάτι (ένα τέταρτο μιας στρογγυλής πίτσας) κυμαίνεται από 2,
Προσωπικά, εκτός από το συνδυασμό των γεύσεων, με κέρδισε η ευγένεια του προσωπικού και η δυνατότητα να επιλέξω το κομμάτι που θέλω και να ψηθεί εκείνη τη στιγμή. Αν λοιπόν πάτε μια βόλτα, και δείτε μόνο δύο κομμάτια στη βιτρίνα, μη διστάσετε να μπείτε μέσα!
Στα μείον ο περιορισμένος χώρος για να καθίσεις εκεί.
Θα ξαναπήγαινα, ειδικά για να φάω εκείνο το κομμάτι με τον τόνο. Ήταν πολύ ωραία η γεύση, κρεμμυδάτη, χωρίς όμως να αφήνει ψαρίλα ή λαδίλα στην επίγευση.