Έκατσα μία φορά τον Ιούλιο του 2013. Το μέρος είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Για να κατέβεις βέβαια εκεί κάτω περνάς κάμποσο χωματόδρομο. Το φαγητό του θα το χαρακτήριζα αρκετά μέτριο. Βασικά, είναι στην ίδια σχεδόν φάση με την Παπαρούνα της Θεσσαλονίκης, αλλά ένα κλικ πιο κάτω σε ποιότητα. Ψευτο-gourmet φάση δηλαδή. Από ψαρικά μην περιμένετε και πολλα. Και είναι σχετικά ακριβό. Εκτός από την τοποθεσία, δεν βρίσκω άλλο λόγο να το επισκεφθώ ξανά.