Επίσκεψη Οκτώβρης 24. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω το hype. Απλώς ΟΚ.
1 σκυλάκια (οκ)
1 κουτσομούρες (οκ)
1 σκουμπρί (χμ)
1 χταπόδι λιαστό (χμ)
1 σαλάτα μισή μισή αντίδια/πατατοσαλάτα (καλή)
Αυτά μαζί με ένα Αποστολάκη, σύνολο 59 ευρώ.
Δεν θα είχα πρόβλημα να το επισκευτώ ξανά αλλά δεν θα το κυνηγούσα κιόλας.
Ονομαστά το καλύτερο τηγάνι της Καβάλας, σε ψάρια.
Η ποικιλία είναι μικρή στα πιάτα, είναι παραδοσιακή ταβέρνα με έμφαση το ψάρι, μη περιμένετε τίποτα εξωπραγματικό.
Ίσως οι καλύτερες τιμές της πόλης σε αυτά που παίρνουμε συνήθως: σαρδέλες, χταπόδι, γυαλιστερές και μπαρμπουνάκια.
Συνεστήθη ως αξιόπιστη επιλογή για ψαροφαγία στην Καβάλα. Μικρός και κάπως πνιγηρός χώρος εσωτερικά με 6-7 τραπέζια, βιτρίνα με τις ψαρο-προμήθειες της ημέρας και πραγματικά πολύ καλό φαγητό (ειδικά το λιαστό χταπόδι τοπ), τιμές περί τα 20€/άτομο με το τσίπουρο. Το προτείνω και θα ξαναπήγαινα.
1 σκυλάκια (οκ)
1 κουτσομούρες (οκ)
1 σκουμπρί (χμ)
1 χταπόδι λιαστό (χμ)
1 σαλάτα μισή μισή αντίδια/πατατοσαλάτα (καλή)
Αυτά μαζί με ένα Αποστολάκη, σύνολο 59 ευρώ.
Δεν θα είχα πρόβλημα να το επισκευτώ ξανά αλλά δεν θα το κυνηγούσα κιόλας.
- λαχανίδα βραστή
- σταμναγκάθι
- ταραμάς λευκός
- χταπόδι βραστό ( υπάρχει και η δυνατότητα ψησίματος στο μαντέμι αλλα σε πιο χαλαρές ημέρες)
- βάτος αχνιστός
- μπαρμπούνια τηγάνι
- γλώσσες τηγάνι
- μπακαλιαράκια - τηγάνι
- φρέσκο καλαμάρι - τηγάνι
Όλα εξαιρετικά και ολόφρεσκα, θα συμφωνήσω με Agouri, το πιο καλό τηγάνι στην πόλη.
Η ποικιλία είναι μικρή στα πιάτα, είναι παραδοσιακή ταβέρνα με έμφαση το ψάρι, μη περιμένετε τίποτα εξωπραγματικό.
Ίσως οι καλύτερες τιμές της πόλης σε αυτά που παίρνουμε συνήθως: σαρδέλες, χταπόδι, γυαλιστερές και μπαρμπουνάκια.