Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Fuego και το La Rotonda.
Η γνώμη μας
Εμφάνιση όλων των εικόνων
txreview#11882#0
ταβερνοαλάνι
Δοκίμασα Νοέμβριο 2015. Μεγάλες ατομικές πίτσες με διάφορες γεύσεις, στην εξαιρετική τιμή των 1€. Ζύμη λεπτή καλή, η γέμιση σχετικά λίγη αλλά αρκετή ώστε να έχει γεύση και να μην είναι μόνο ζύμη, τα υλικά οκ απλώς διαφωνώ μόνο μερικά αλλαντικά όπως το "λουκάνικο". Στο σύνολο πολύ καλό vfm και αξίζει.
Εικόνες (2)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σπέσιαλ (καλή)
Σως μουστάρδας (και με λίγο σουτζούκι, οκ)
Σxόλια (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Είναι κλειστό εδώ κι αρκετούς μήνες, ίσως και από Φεβρουάριο. Δεν έχει μαζευτεί τπτ μέσα, όλα είναι στη θέση τους. Μέσα στην εβδομάδα που πέρασα, είδα ένα ανοιχτό φως στο βάθος, αλλά με κλειστά τα κεπέγκια...
Ελπίζω να είναι καλά οι άνθρωποι και να ξανανοίξει...
εχω φαει απειρες φορες ως φοιτητης και ακομη και τωρα οποτε περναω απο εκει! ειναι η αγαπημενη μου πιτσα στο κεντρο, νοστιμη λεπτη ζυμη, τιμη 1Ε το κομματι ιδανικη για φοιτητες, μεγαλο κομματι, και μεγαλη ποικιλια γευσεων, αγαπημενες μου γευσεις -κοτοπουλο μουσταρδα -πεστο τυρια -σπεσιαλ.
Έχει αλλάξει το ζυμάρι της πίτσας από τότε που έπαιρνα πού και πού όταν σπούδαζα. Κι όταν λέω ότι έχει αλλάξει, θεωρώ ότι είναι βελτιωμένη αυτή η εκδοχή, γιατί από μια ατομική στρογγυλή πολύ "ψωμένια" πίτσα, τώρα βγάζει κομμάτι στα ίδια λεφτά, με λεπτό ζυμάρι τύπου ιταλικό, που το προτιμώ κατά πολύ. Δοκιμάστηκε πίτσα πέστο βασιλικού και τυρί (πολύ συμπαθητική) και χορτοφαγική (επίσης συμπαθητική, απλά κάπου κάτι λίγο με γλύκιζε παραπάνω), η οποία ήταν με διάφορα λαχανικά και τυρί "εβλογημένο", το οποίο νομίζω είναι και vegan, οπότε υπάρχει κι αυτό σαν επιλογή. Το βρίσκω πλέον καλό και value for money, σίγουρα ανώτερο ποιοτικά στα υλικά απ το αντίπαλο δέος "Chris". Για αυτό που είναι και προσφέρει, αξίζει και το προτείνω.
Ειπα να δοκιμασω για πλακα πιο πολυ κ περιεργεια. Ποσο καλο μπορει να ναι ενα κομματι πιτσα ε1€;
Ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη τελικα! Δεν ειναι τυχαιο το λαϊκο προσκυνημα που γινεται καθημερινως.
Καλη, λεπτη και φρεσκοψημμενη ζυμη. Μεγαλο το κομματι. Γευστικα τα υλικα, οχι καποιας τρελης ποιοτητας, αλλα παραπανω απο αποδεκτο το τελικο αποτελεσμα.
Θα ξαναπηγαινα σιγουρα, μεγαλο vfm
Μου αρέσει περισσότερο από του Chris και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει το 1/10 του κόσμου. Είναι και πιο μεγάλη. Συνήθως παίρνω την αλα κρεμ, αλλά όσες έχω δοκιμάσει είναι νόστιμες.
Μετά από αρκετές επισκέψεις, συνεχίζω να προτιμώ από το απέναντι δέος. Πιο χορταστική, πιο νόστιμη και την επόμενη μέρα είναι μια χαρά, θυμίζοντας σπιτική απόπειρα.
Απ'το τελευταίο δελτίο τύπου του ΕΦΕΤ:
28. Πρόστιμο € 2.000 στο εστιατόριο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΓΕΡΟΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ στη
Θεσσαλονίκη διότι διαπιστώθηκαν :
– Μη ασφαλή – ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση τρόφιμα.
Πρόκειται για τρόφιμα με υπέρβαση του χρόνου διατηρησιμότητας.
Αν και διστακτικος στην αρχη ειπα να δοκιμασω. Τεραστια η ατομικη (μεγεθος πιατου). Δοκιμασα μια χωριατικη και μια στυλ καρμποναρα με τυρι φιλαδελφια. Η ζυμη και γενικα η γευση μου φανηκαν καλυτερα απο του Chris. Ηθελα να δοκιμασω και καλτσονε αλλα ετοιμαζει κατοπιν παραγγελιας και παιρνει 10' να το ετοιμασει. Αποδειξη γιοκ.
απλό εσωτερικό, θυμίζει εργαστήριο, και τρια-τέσσερα άτομα με πλήρη εξάρτηση στα λευκά, να ετοιμάζουν εκείνη την ώρα τις πίτσες.
Ατομικές, σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από πιάτο, παχύ και χειροποίητο το ζυμάρι, η σάλτσα σε ικανοποιητική ποσότητα, η γέμιση κυρίως στη μέση, αλλά για 1 ευρώ το τεμάχιο, άριστη σχέση ποσότητας-τιμής. δεν πεθαίνεις από την ποσότητα της γέμισης, αλλά είναι πολύ χορταστική.
Πάντως φέτος, μέχρι πριν 1-2 μήνες τουλάχιστον, ήταν ανοιχτό.
Είναι κλειστό εδώ κι αρκετούς μήνες, ίσως και από Φεβρουάριο. Δεν έχει μαζευτεί τπτ μέσα, όλα είναι στη θέση τους. Μέσα στην εβδομάδα που πέρασα, είδα ένα ανοιχτό φως στο βάθος, αλλά με κλειστά τα κεπέγκια...
Ελπίζω να είναι καλά οι άνθρωποι και να ξανανοίξει...
Ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη τελικα! Δεν ειναι τυχαιο το λαϊκο προσκυνημα που γινεται καθημερινως.
Καλη, λεπτη και φρεσκοψημμενη ζυμη. Μεγαλο το κομματι. Γευστικα τα υλικα, οχι καποιας τρελης ποιοτητας, αλλα παραπανω απο αποδεκτο το τελικο αποτελεσμα.
Θα ξαναπηγαινα σιγουρα, μεγαλο vfm
28. Πρόστιμο € 2.
Θεσσαλονίκη διότι διαπιστώθηκαν :
– Μη ασφαλή – ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση τρόφιμα.
Πρόκειται για τρόφιμα με υπέρβαση του χρόνου διατηρησιμότητας.
Το μόνο κακό είναι ότι βγάζει λίγες λίγες.
Ατομικές, σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από πιάτο, παχύ και χειροποίητο το ζυμάρι, η σάλτσα σε ικανοποιητική ποσότητα, η γέμιση κυρίως στη μέση, αλλά για 1 ευρώ το τεμάχιο, άριστη σχέση ποσότητας-τιμής. δεν πεθαίνεις από την ποσότητα της γέμισης, αλλά είναι πολύ χορταστική.