Σεφ είναι ο σέρβος Τζέικ Γιοβάνοβιτς ενώ το μενού των γλυκών είναι του
Στέλιου Παρλιάρου. Διακόσμηση από τον
Βασίλη Καραλάζο.
Έκλεισε Μάιο 2010 επ' αόριστον έπειτα από καταγγελίες για απολύσεις υπαλλήλων και μη καταβολή δεδουλευμένων (πηγές:
tvxs.gr,
εφημερίδα Μακεδονία). Ξαναλειτούργησε Αύγουστο 2010. Οκτώβριο 2010 υπογράφτηκε συμφωνία για να λυθεί το πρόβλημα (πηγή:
tvxs.gr).
Επιβλήθηκε πρόστιμο από τον Ε.
Φ.
Ε.
Τ. σε ανακοίνωση στις
14/02/2011.
Στη θέση του άνοιξε το
Canteen (από την ίδια ιδιοκτησία).
Το καρπάτσιο μοσχαριού ήταν πολύ καλό.
θέλουν πολύ δουλειά! Από γλυκό πήραμε την πάβλοβα με φράουλα, τίποτα το ιδιαίτερο.
Θεωρώ ότι άν ρίξει τις τιμές του θα γίνεται λιγότερο αυστηρή κριτική στην ποιότητά του. 2 άτομα πήραμε 2 ορεκτικά, μία σαλάτα, δύο κυρίως,
καταρχήν να ξεκινησω ότι τα περισσοτερα φαγητά εχουν και ενα σενς τρουφας λευκης η μαυρης ακόμα και το ντιπ, ενα γιο στο καινουργιο τρεντ.
Καρπάτσιο μοσχαριού, αρκετά καλό
Ceasars, ώραια αλλά πολύ πνιγμένη στο Dressing
Κοτολέτες αρνιου, δείγμα παιδικης τροφής χωρίς να με συναρπάζει
Παβλόβα με φράουλες (μαρέγκα ηταν) έτσι και ετσι ειχε και ενα σενς απο μαστίχα χιου (την απεχθάνομαι λίγο)
Όλα αυτά μαζι με 2 ποτήρια κρασί Θέμα Παβλίδη στα 64.
Υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λευτά, δεν θα το ξανατιμήσω
- κατοχή μη ασφαλών - ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση τροφίμων
- μικρές αποκλίσεις από τις προδιαγραφές της νομοθεσίας σχετικά με την υγιεινή και τον εξοπλισμό
Ακολουθεί απόσπασμα από το http:
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους εργαζόμενους του Banquet, την περασμένη Παρασκευή υπογράφτηκε συμφωνία μεταξύ της εργοδοσίας και των 8 εργαζομένων που είχαν απολυθεί. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται η πρόθεση της εργοδοσίας για επαναπρόσληψη των απολυμένων, αν και οι ίδιοι δήλωσαν πως δεν επιθυμούν πια να επανέλθουν, η ασφάλιση του Β. Κιτσώνη, η καταβολή όλων των δεδουλευμένων ύψους 55.
http:
http:
http:
Φαγητό: Πολύ καλό, με εξαιρεση την πιτσα που μας ήρθε λίγοτερο ζεστή από ότι θα έπρεπε.
Λίστα Κρασιών: Χρειάζεται φρεσκάρισμα
Σέρβις: Ικανοποιητικό, με δεδομένο ότι πήγαμε Σάββατο μεσημέρι.
Mάλλον θα ξαναπάμε.
Από χρήματα, για την κατηγορία του ικανοποιητικό.
Φαγητο : Μετριο,
Ενσταση :
Φαγητό τού συρμού, μία από τα ίδια με τα αντίστοιχα πολλά πια, πανομοιότυπα μαγαζιά, σχολής Βαρβέρη, Garcon etc.
Με μία διαφορά.
Το Banquet διεκδικεί επάξια το "
Το επισκέφθηκα 3-4 φορές, από το καλωσόρισμα ακόμα, η υπόθεση μυρίζει έναν ανεξήγητο σνομπισμό που δεν τον έχουν επιδείξει "
Συμφωνώ με κάποιον παραπάνω οτι το σέρβις αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται, εκεί που θα σου μιλήσει κάποιος ανεξήγητα οικεία, κάποιος άλλος θα φανεί σχεδόν αγενής.
Η κουζίνα έχει χάσει τη μπάλλα και υπάρχουν τρομερά κενά στη ροή του σερβιρίσματος.
Για New Entry, δεν τους βλέπω καλά.
Ο κόσμος τιμωρεί.
Το φαγητό ήταν συμπαθητικό, μας βρήκαν τραπέζι χωρίς να έχουμε κλείσει (2 άτομα) και το σέρβις ικανοποιητικό...
Δεν ήταν επιλογή σας να κάτσετε στο bar και να περιμένετε τόση ώρα...
Πόσο μάλλον που στην ουσία δεν κοστίζει τίποτα να κεράσεις 5 και έξι ποτά...
Την πρώτη φορά που πήγα με ρώτησαν εάν είχα κάνει κράτηση τους είπα όχι και μου πέταξαν ένα ξερό "
περισσότερα εδώ:
http:
Για να είμαστε και δίκαιοι το design του μαγαζιού είναι πολύ ζεστό και ευχάριστο. Το φαγητό αρκετά καλό και τα γλυκά απίθανα! Ο patiserie ξέρει το επάγγελμα. Ο chef μου έδωσε την εντύπωση ερασιτέχνη, άθλιος! Τι στυλ είναι αυτό ρε παιδιά? Κρύψτε τον, σπιλώνει την εικόνα του μαγαζιού, αυτός και οι σερβιτόροι.
την αλλη φορα ενα πιατο με χοιρινο ηταν τοσο ξυνο που το γυρισαμε πισω. την τριτη φορα το κοτοπουλο ηταν ωμο.
καποιος στη παρεα ζητησε ενα ποτο-ουισκι για να του απαντησουν οτι σερβιρουν μονο σπεσιαλ.
ετσι κλεισαν και οι συρακουσες.
οι μεριδες καλες, αλλα η αντιστοιχια ποιοτητας φαγητου και εξυπηρετησης σε σχεση με την τιμη πολυ κατω του μετριου.
υπαρχουν πολλα εστιατορια στον κοσμο οπου τρως με τα μισα χρηματα, εδεσματα από διεθνους φημης σεφ( και οχι απο το μητσο)
Σχετικά με τις μερίδες: ΔΕΝ είναι μικρές. Συνολικά, ευχάριστο προσωπικό με καλή άποψη για το κρασί, και ιδιαίτερα εξυπηρετικοί σε μικροαλλαγές πχ δεν θέλω την τάδε γαρνιτούρα, βάλε μια άλλη.
Και στο τέλος οι τιμές λογικές, πάντα για το είδος του εστιατορίου.