Πολυ καλο αραντσινι με ζαμπον και κρεμα γαλακτος.Απο συζητηση με τον ιδιοκτητη υπαρχει ενδεχομενο να μην μακροημερευσει δυστυχως το μαγαζι,οποτε τρεξτε να προλαβετε.
Τον έχω κάνει στέκι για 3 λόγους.
1)Μακαρονάδες. Δοκίμασα με σάλτσα από καρύδια (μέτρια) αλλά σταθερά παίρνω με καπονάτα (εξαιρετική σικελική συνταγή, πρόκειται για γλυκόξινο έδεσμα με λαχανικά). Στα 2Ε.
2)Arancini (βλ.wiki). Μ'άρεσαν πολύ και οι 3 εκδοχές/γεμίσεις του (κιμάς με κόκκινη σάλτσα, μανιτάρια αλά κρεμ, καπονάτα). Φρέσκα πάντα (όποτε πάω προς το κλείσιμο έχουν τελειώσει). 1,5Ε
3)Cheese-steak. Εκδοχή του Παλέρμο. Βάζει μπριζολάκι χοιρινό στην ψησταριά, το ψιλοκόβει, μετά ενώ ψήνεται το ανακατεύει με μίγμα λαχανικών (κρεμμύδι,πιπεριά,μανιτάρι κλπ), από πάνω 2 φετούλες κασέρι να μισολιώσουν, και με τη σπάτουλα στο ψωμάκι. Αρκετά χορταστικό, σίγουρα πιο γευστικό και υγιεινό από πιτόγυρα και συναφή. Μόνη μου ένσταση το κακό ψωμάκι. 2,7Ε.
Επίσης διαθέτει πίτσες, καλτσόνε, κλπ με δικιά του ζύμη.
Ο ιδιοκτητης ειναι απο Σικελια αλλα πρεπει να εχει καιρο στην Ελλαδα. Φτιαχνει ο ιδιος ζυμες κτλ.Πιτα με λουκανικο-μουσταρδα κετσαπ καλο=1,20 ευρω.Πιτα με τηγ.κοτοπουλο,μοτσαρελλα,μουσταρδα=1,40 ευρω πολυ καλο.Καλτσονε με ζαμπον λαχανικα πολυ καλο=1,20 ευρω.Γενικα η σχεση τιμης-γευστικης απολαυσης ειναι θετικη.
1)
2)
3)
Επίσης διαθέτει πίτσες, καλτσόνε, κλπ με δικιά του ζύμη.