Η φωτο του Βarbarossa με εψησε να δοκιμάσω γιατι προβειο κεμπαπ σε Θεσσαλονίκη δεν ειναι και ο,τι πιο σύνηθες. Καλεσα πριν παω και ο μάστορας Μιχαλης με ενημέρωσε οτι μονο Παρασκευή εχει κεμπάπ το οποιο ειναι ετοιμο γύρω στις 19:00. Τις υπόλοιπες μερες μου ειπε οτι εχει παντα προβειο παιδακι και τόνισε οτι ειναι ο μοναδικός στη Δυτική Θεσσαλονίκη που δουλεύει προβειο τόσο πολυ!
Πήγα φυσικα στις 19:15 πολυ ευγενικός και απο κοντα ο Μιχαλης με κερασε ενα ποτηράκι κρασι μέχρι να ετοιμασει το κεμπαπ. Φοβερο κρεας, η σουβλα ηταν τυλιγμένη με λαδόκολλα, το κρεας ειχε λιωσει και το ευχαριστήθηκα! Εννοείται θα ξαναπάρω! Οσοι λατρεις του προβειου αξιζει μια δοκιμη.
Πήγα φυσικα στις 19: