Εικόνες (41)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Πορτοκαλόπιτα (υπερβολικά σιροπιασμένο)
Τρίγωνα Ελασσόνας.... εεε Πανοράματος (φρίκη)
Ευφροσύνη (νόστιμη, πανάκριβη)
Ευφροσύνη (νόστιμη, πανάκριβη)
Κέικ ανάμεικτο (αναπάντεχα μέτριο!)
Τρίγωνο (όχι του γούστου μου)
Τρίγωνο (όχι του γούστου μου)
Γαλακτομπούρεκο (όχι του γούστου μου)
Γαλακτομπούρεκο (όχι του γούστου μου)
Panna Cotta χωρίς ζάχαρη (οκ)
Panna Cotta χωρίς ζάχαρη (οκ)
Cheesecake χωρίς ζάχαρη (καλό)
Cheesecake χωρίς ζάχαρη (καλό)
Σιροπιαστά Βηρυτού, με φορά ρολογιού: Σαραγλί Αιγίνης (καλό), Γιαννιώτικο (αδιάφορο), Μισοφέγγαρο (πολύ καλό), Κανταΐφι (πολύ μέτριο)
Σιροπιαστά Βηρυτού, με φορά ρολογιού: Σαραγλί Αιγίνης (καλό), Γιαννιώτικο (αδιάφορο), Μισοφέγγαρο (πολύ καλό), Κανταΐφι (πολύ μέτριο)
Προφιτερόλ (πολύ φρέσκο, καλό, ελαφρύ, απλώς λίγο πιο νερουλό απ' ότι το επιθυμώ, μου θύμησε το Choureal)
"Τάρτα Τζιαντούγιας" (η σοκολάτα καλή, αλλά στο σύνολο στεγνό και αδιάφορο)
"Τάρτα κάστανο" (δε μου άρεσε)
Μιλφέιγ (φρεσκότατο και καλό, αν και γενικά τα μιλφέιγ δεν είναι του γούστου μου)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2012)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2012)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2012)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2012)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2012)
25η Μαρτίου 2024, ο Ελενίδης απέναντι ξέμεινε από τρίγωνα, οπότε είπαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στον Κωνσταντινίδη. Μπαίνω μέσα και υπάρχει ένας κακομοίρης (πολύ καλός) στο πιάνο να παίζει ελαφρολαϊκά, δημιουργώντας μια αισθητική επαρχιακής μπουάτ που μαζεύει χουντοθείους. Η διακόσμηση και οι υπάληλλοι με τους δίκους στο χέρι παρέπεμπαν σε μια έκδοση των Βερσαλιών του θεσσαλικού κάμπου. Ήδη είχα τάση για εμετό, αλλά είπα να πάρω τα τρίγωνα που μας καρφώθηκε να φάμε.
Δεν έχω λόγια. Ελάχιστες στρώσεις από μεγάλα κομμάτια φύλλου που παρέπεμπαν σε κουρού τριτοτέταρτου μπουγατσατζίδικου, χωρίς καν να είναι επαρκώς σιροπιασμένα. Το απόγειο όμως ήταν η κρέμα πατισερί. Μιλάμε για μια μάζα που θύμισε ένα υβρίδιο μεταξύ βουτυρόκρεμας, μαρέγγας και σαντιγύ. ΑΠΑΙΣΙΟ. Όλα αυτά στα 24.
Απαιτούνται σαφώς περισσότερες επισκέψεις και περισσότερες δοκιμές για να αποσαφηνιστεί το θέμα αλλά με τέτοιες τζιζ τιμές μάλλον θα κόψω λάσπη να πούμε. Από προφιτερόλ τουλάχιστον (το οποίο είναι ένα αρκετά βατό και γλυκό, ψωμοτύρι κάθε ζαχαροπλάστη που παίζει σοβαρή μπάλα) του Ελενίδη που δοκίμασα πριν 3 χρόνια αλλά και του Γαλβά, απ' όπου έχω πάρει καμιά 15αριά φορές είναι κλάσεις ανώτερο.
Δε μου γέμισε το μάτι, παρά το πολιτισμικό βάρος του χώρου και της επιχείρησης εν όλω. Βρε αν δεν πάτε πίσω στην ΠΟΛΗ πραγματικοί μαΐστορες δεν γίνεστε. Ε μα τι...
Πήγαμε να δοκιμάσουμε το φημισμένο μιλφέιγ , το οποίο φτιάχτηκε επί τόπου και μπροστά στα μάτια μας. 3.
Δεν ενθουσιάστηκα. Καθολου. Περίμενα πολύ περισσότερα με όλα αυτά που είχα ακούσει. Υπήρχε κάτι στο φύλλο που έβγαζε μια δυσάρεστη γεύση ενώ η κρέμα ήταν πολύ αδύναμη.
Περισσότερο γεύση φύλλου και αχνης ένιωθα, παρά κάτι άλλο.
Γενικά πολύ ακριβό.
Δοκιμάστηκε πάστα σεράνο και μπισκότο, καλή ποιότητα και φρεσκάδα, αλλά λίγο λιγωτικά. Τιμές τσιμπημένες (3 ευρώ και πάνω για πάστα).
Όσον αφορά την σακούλα, σύμφωνα με τον υπάλληλο είναι βιοδιασπώμενη και γι' αυτό δεν την χρεώνουν.
Γενικά καλές εντυπώσεις, το προτείνω.