Έκατσα Ιούλιο 2012. Ένα από τα ελάχιστα ελληνικά εστιατόρια στην Σαγκάη. Έχει ευχάριστα εξωτερικά τραπέζια στον 1ο όροφο. Ο κατάλογος μεγάλος και αρκετά καλός (με ελάχιστες παρατυπίες, όπως π.χ. το χούμους που βαφτίστηκε ελληνικό), με μαγειρευτά, κρεατικά και θαλασσινά. Πήρα αρνίσια παϊδάκια τα οποία ήταν ιδιαιτέρως καλά (με πατάτα προκάτ), οι "ψητές πιπεριές" τελικά ήταν απάτη αφού μου ήρθε πιπεριά Φλωρίνης από κονσέρβα, και η ρετσίνα ήταν "Εκάβη"! Μου φέρνει η Κινέζα σερβιτόρα για την ρετσίνα ένα κρυστάλλινο ποτήρι, γεμίζει ένα δάχτυλο, και μου ζητάει να δοκιμάσω να δω αν είναι καλό, όπως στα ακριβά κρασιά... :) Έπρεπε να της ζητήσω να μου βάλει και coca-cola για να την μπερδέψω, να ζαλιστεί. Τέλος, διάβασα κάπου στο internet ότι ο ιδιοκτήτης είναι Έλληνας, οπότε ρώτησα την σερβιτόρα αν έχει τη διάθεση να του μιλήσω για τον λαϊκισμό, αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική. Αντιλαϊκός λοιπόν ο ιδιοκτήτης.. :) Τιμές πολύ τσιμπημένες για κινέζικα δεδομένα.
Αν βρεθείτε ποτέ στα μέρη εκείνα και θέλετε να ξελαμπικάρετε, νομίζω αξίζει μια βόλτα, γιατί έχει καλό φαγητό και μετράει για το βιογραφικό να έχεις ξεφτιλιστεί με ρετσίνες στην Σαγκάη.
Εικόνες (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Αρνίσια παϊδάκια (πολύ καλά, ειδικά όταν έχεις βαρεθεί να τρως noodles, φύδια και μέδουσες)
Αν βρεθείτε ποτέ στα μέρη εκείνα και θέλετε να ξελαμπικάρετε, νομίζω αξίζει μια βόλτα, γιατί έχει καλό φαγητό και μετράει για το βιογραφικό να έχεις ξεφτιλιστεί με ρετσίνες στην Σαγκάη.