Italian πατσατζιδικο που έχει και καντίνα εξω. Τα πράγματα είναι τα ίδια όπως τα περιγράφει ο Torghelle πριν από 12 χρόνια. Το μόνο που έχει αλλάξει, είναι οι τιμές. Τώρα η τιμή είναι 6 ευρώ το σάντουτς.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Από τις καλύτερες καντίνες με trippa-lampredotto που βρήκα όσο καιρό έμενα εκεί. (Trippa και lampredotto αποτελούνται από μοσχαρίσια στομάχια και είναι το πατροπαράδοτο "βρώμικο" της Φλωρεντίας. Μαγειρεύονται είτε κοκκινιστά με μυρωδικά και λαχανικά, είτε βράζονται σκέτα και σερβίρονται με αλάτι, λίγη πικάντικη και λίγη πράσινη σάλτσα - λαδερές και οι 2, δε θυμάμαι ακριβή σύσταση. Σερβίρονται είτε σε κεσεδάκι είτε σε σάντουιτς. Στη συγκεκριμένη καντίνα το κοκκινιστό μαγειρεύεται κάθε μέρα με διαφορετικό λαχανικό, όπως πράσο, σπανάκι, φασόλια, αγγινάρες κλπ). Περαντζάδα και περιβάλλον γραφικότατο, φιλικοί ιδιοκτήτες (πατέρας και γιός), στα 3Ε το σάντουιτς (panino), 3,8Ε το κεσεδάκι (vaschetta), 0,8E το ποτηράκι κόκκινο κρασί. Για μένα (αν βρεις να κάτσεις στα λιγοστά standάκια) πρόκειται για το πιο λαϊκό γεύμα που μπορείς να κάνεις στην πόλη.