Περιβάλλον: Κλασική ιταλική τρατορία, καθόλου τουριστική, άλλωστε μέσα βρίσκεις σχεδόν αποκλειστικά ντόπιους. Μικρό, ημιυπόγειο και ψιλολαϊκό (για τα δεδομένα της πόλης).
Φαγητό: Κλασική μορφή μενού (Ορεκτικό->1ο πιάτο (ζυμαρικά)->
2ο πιάτο (με κρέας ή ψάρι)->γλυκό+καφές->χωνευτικό απεριτίφ). Οι μακαρονάδες αρκετά καλές και εμπνευσμένες (ξέφευγαν από τις συνηθισμένες συνταγές). Από 2α πιάτα δοκιμάσμαμε μόνο τη φιορεντίνικη μπιστέκα (χοντρό medium rare T-bone steak), απολαυστική αλλά σερβιρισμένη απελπιστικά μόνη της. Αποκορύφωμα τα βγαλμένα από όνειρο γλυκά του. Αξιοπρεπές κόκκινο κρασί παραγωγής του, όπως και η grappa που κερνάει στο τέλος.
Σέρβις: Μια ασυνεννοησία τη ζήσαμε (ως μοναδικοί μη Ιταλοί εκείνη τη μέρα) αλλά προσπαθούσαν.
Τιμές: 4-6 τα ορεκτικά, 6-8 οι μακαρονάδες, 8-12 τα 2α πιάτα (η μπιστέκα 40Ε/κιλό, καλούτσικη τιμή για Φλωρεντία), 8 το μπουκάλι κρασί (δικό τους), 4 τα γλυκά.
Προτείνεται με τα χίλια ως εναλλακτική στις τουριστικές αηδίες.
Φαγητό: Κλασική μορφή μενού (Ορεκτικό->
2ο πιάτο (με κρέας ή ψάρι)
Σέρβις: Μια ασυνεννοησία τη ζήσαμε (ως μοναδικοί μη Ιταλοί εκείνη τη μέρα) αλλά προσπαθούσαν.
Τιμές: 4-6 τα ορεκτικά, 6-8 οι μακαρονάδες, 8-12 τα 2α πιάτα (η μπιστέκα 40Ε/κιλό, καλούτσικη τιμή για Φλωρεντία), 8 το μπουκάλι κρασί (δικό τους), 4 τα γλυκά.
Προτείνεται με τα χίλια ως εναλλακτική στις τουριστικές αηδίες.
Ωράριο (στο περίπου): 12.