Βρεθηκα στα δυτικα και ειπα να δοκιμασω τον επιούσιο.
Φαίνεται πολύ ποιοτικο μαγαζι με ιδιαιτερα και λαχταριστα αρτοσκευασματα.
Μεγαλη ουρα, οτι ωρα και να πατε, αλλα αξιζει να περιμενετε λιγα λεπτα!
Δοκιμασα μια σπανακοτυροπιτα. Ειχε το feeling το σπιτικό και το handmade. Ωραιο τραγανιστο φυλλο, δεν με ενθουσιασε η γεμιση.
Δοκιμασα επισης μια ιδιαιτερη πιτουλα που φτιάχνουν, κιτρινη, σε σχημα μισοφέγγαρου. Λεπτη κ Γεμιστη με τυρι (έχει κ με πατατα).
Πολυ νόστιμη, πολυ ελαφριά, εξαιρετικα μαστιχωτη/ελαστική υφη.
Δεν το εχω ξανασυναντησει αλλου, ηταν κατι καινουριο!
Μου αρεσε παρα πολυ και ακομη την σκεφτομαι!
Πολυ φιλικες τιμες 1.5€ η καθε πιτουλα, με αποδειξη.
Θα επιδιωξω να βρεθω στα δυτικα πολυ συντομα, εχω εθιστει!
Φούρνος με αρκετά γλυκά και μεγάλη ποικιλία σε πίτες, κουλούρια κτλ.
Έχει Λαβάς, κάτι σαν ψωμί αλλά πιο ζυμαρένιο, το οποίο είναι εξαιρετικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σάντουιτς, πίτσα, λαχματζούν ή να καταναλωθεί σκέτο. Προσωπικά επιλέγω τα μικρά που τα γεμίζω με τυρί και αλλαντικά και τα βάζω για λίγο στο φούρνο.
Περέκ με τυρί πολύ καλό, η εκδοχή με κασέρι και ζαμπόν δεν μου άρεσε (κακής ποιότητας κίτρινο τυρί).
Επίσης δοκιμάστηκαν:
- μηλοπιτάκια με σφολιάτα μέτρια έως κακά.
- κουλούρι Θεσ/νικης με κουβερτούρα, μέτριο.
- Τσουρέκι, καλούτσικο αλλά πολύ σφιχτή η ζύμη.
Καλές τιμές, η εξυπηρέτηση κάπως απρόσωπη αλλά γρήγορη.
Αξίζει για το Λαβάς και το Περέκ με τυρί.
Tip. Τα Σάββατα γίνεται χαμός (έχω δει ουρές 8-10 ατόμων), οπότε φροντίστε να πάτε πολύ πρωί ή μετά τις 14:00.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Έχει πολλά πιτοειδή τα οποία δεν έχω δοκιμάσει αλλά φαίνονται καλά και θα το επιχειρήσω στο άμεσο μέλλον .
Το περέκ με τυρί έχει ωραία ζύμη και καλή ξινούτσικη γέμιση όπως πρέπει . Το κουλούρι του καλό , ειδικά το τραγανό .
Το αξιοσημείωτο σε αυτό το μαγαζί όμως είναι το διαζύγιο που έχουν πάρει με το χαμόγελο , οι δύο κυρίες που εξυπηρετούν... οριστικό και αμετάκλητο . Ειδικά για τη μία πρέπει να ήταν και επεισοδιακό... :-)))
Φαίνεται πολύ ποιοτικο μαγαζι με ιδιαιτερα και λαχταριστα αρτοσκευασματα.
Μεγαλη ουρα, οτι ωρα και να πατε, αλλα αξιζει να περιμενετε λιγα λεπτα!
Δοκιμασα μια σπανακοτυροπιτα. Ειχε το feeling το σπιτικό και το handmade. Ωραιο τραγανιστο φυλλο, δεν με ενθουσιασε η γεμιση.
Δοκιμασα επισης μια ιδιαιτερη πιτουλα που φτιάχνουν, κιτρινη, σε σχημα μισοφέγγαρου. Λεπτη κ Γεμιστη με τυρι (έχει κ με πατατα).
Πολυ νόστιμη, πολυ ελαφριά, εξαιρετικα μαστιχωτη/ελαστική υφη.
Δεν το εχω ξανασυναντησει αλλου, ηταν κατι καινουριο!
Μου αρεσε παρα πολυ και ακομη την σκεφτομαι!
Πολυ φιλικες τιμες 1.
Θα επιδιωξω να βρεθω στα δυτικα πολυ συντομα, εχω εθιστει!
Έχει Λαβάς, κάτι σαν ψωμί αλλά πιο ζυμαρένιο, το οποίο είναι εξαιρετικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σάντουιτς, πίτσα, λαχματζούν ή να καταναλωθεί σκέτο. Προσωπικά επιλέγω τα μικρά που τα γεμίζω με τυρί και αλλαντικά και τα βάζω για λίγο στο φούρνο.
Περέκ με τυρί πολύ καλό, η εκδοχή με κασέρι και ζαμπόν δεν μου άρεσε (κακής ποιότητας κίτρινο τυρί).
Επίσης δοκιμάστηκαν:
- μηλοπιτάκια με σφολιάτα μέτρια έως κακά.
- κουλούρι Θεσ/νικης με κουβερτούρα, μέτριο.
- Τσουρέκι, καλούτσικο αλλά πολύ σφιχτή η ζύμη.
Καλές τιμές, η εξυπηρέτηση κάπως απρόσωπη αλλά γρήγορη.
Αξίζει για το Λαβάς και το Περέκ με τυρί.
Tip. Τα Σάββατα γίνεται χαμός (έχω δει ουρές 8-10 ατόμων), οπότε φροντίστε να πάτε πολύ πρωί ή μετά τις 14:
Το περέκ με τυρί έχει ωραία ζύμη και καλή ξινούτσικη γέμιση όπως πρέπει . Το κουλούρι του καλό , ειδικά το τραγανό .
Το αξιοσημείωτο σε αυτό το μαγαζί όμως είναι το διαζύγιο που έχουν πάρει με το χαμόγελο , οι δύο κυρίες που εξυπηρετούν... οριστικό και αμετάκλητο . Ειδικά για τη μία πρέπει να ήταν και επεισοδιακό... :