Επίσκεψη στις 2/5/2016, Δευτέρα του Πάσχα.
Τυπικό εστιατόριο/ταβέρνα παραθαλάσσιου ελληνικού χωριού.
Σέρβις τυπικό και αποτελεσματικό.
4 άτομα, για τσίπουρο:
Χόρτα: απλώς ΟΚ.
Φάβα: κάτω του μετρίου.
Πατάτες: καλές.
Μύδια τηγανητά, φρέσκα: πολύ καλά (σπεσιαλιτέ του Μακρυγιάλου άλλωστε)
Καλαμαράκι τηγανητό, φρέσκο: καλό.
Γαύρος: θαυμάσιος, το καλύτερο πιάτο.
Κολοκυθοκεφτέδες: πολύ καλοί.
Δύο μπουκαλάκια τσίπουρο, μία μπύρα.
Σύνολο: 68 ευρώ.
Όλα ήρθαν γρήγορα, παρά τον πολύ κόσμο.
Συμπέρασμα: Λιγάκι πιο ακριβό απ'ότι θα'πρεπε, αλλά ασφαλής επιλογή για φρέσκα θαλασσινά, δίπλα στη θάλασσα και σε απόσταση 50 χλμ από τη Θεσσαλονίκη. Πιθανότατα θα ξαναπάω.
Τυπικό εστιατόριο/ταβέρνα παραθαλάσσιου ελληνικού χωριού.
Σέρβις τυπικό και αποτελεσματικό.
4 άτομα, για τσίπουρο:
Χόρτα: απλώς ΟΚ.
Φάβα: κάτω του μετρίου.
Πατάτες: καλές.
Μύδια τηγανητά, φρέσκα: πολύ καλά (σπεσιαλιτέ του Μακρυγιάλου άλλωστε)
Καλαμαράκι τηγανητό, φρέσκο: καλό.
Γαύρος: θαυμάσιος, το καλύτερο πιάτο.
Κολοκυθοκεφτέδες: πολύ καλοί.
Δύο μπουκαλάκια τσίπουρο, μία μπύρα.
Σύνολο: 68 ευρώ.
Όλα ήρθαν γρήγορα, παρά τον πολύ κόσμο.
Συμπέρασμα: Λιγάκι πιο ακριβό απ'
Σαλάτα χόρτα, πολύ ωραία
Μπουγιουρντί, καλό
Σαλάτα παντζάρι, καλή
Σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα, πολύ νόστιμες.
1 Μπαμπατζιμ ούζο.
1 νερό
Πληρώσαμε 30 ευρώ.
Ωραίο περιβάλλον με ωραία μουσική. Το συστήνω για μια κοντινή εκδρομή.