Εξαιρετικό, φημισμένο στο νησί ψαρο-εστιατόριο.
Φρεσκότατο ψάρι και -γενικά- υλικά. Θεσπέσια καραβιδομακαρονάδα (για το βράσιμο της πάστας μάλιστα ερωτηθήκαμε ειδικά), πολύ καλά μύδια αχνιστά, χταπόδι κρασάτο (τοπική συνταγή) πεντανόστιμο και ωραίος ταραμάς για αυτοσχέδια ταραμοσαλάτα (συνοδεία με ελαιόλαδο και λεμόνι).
Επαγγελματικότατο σέρβις με προτάσεις για το κρασί.
Τιμές τις βρήκα καλές (γύρω στο εικοσάρικο το άτομο με ποτό). Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Φρεσκότατο ψάρι και -γενικά- υλικά. Θεσπέσια καραβιδομακαρονάδα (για το βράσιμο της πάστας μάλιστα ερωτηθήκαμε ειδικά), πολύ καλά μύδια αχνιστά, χταπόδι κρασάτο (τοπική συνταγή) πεντανόστιμο και ωραίος ταραμάς για αυτοσχέδια ταραμοσαλάτα (συνοδεία με ελαιόλαδο και λεμόνι).
Επαγγελματικότατο σέρβις με προτάσεις για το κρασί.
Τιμές τις βρήκα καλές (γύρω στο εικοσάρικο το άτομο με ποτό). Συστήνεται ανεπιφύλακτα.