Αρχικά λεγόταν σκέτο "Από Πείρα", μετά άρχισε να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και την ονομασία "Open Lab", και περίπου από το 2020 παρέμεινε μόνο το "Open Lab".
Η γνώμη μας
Εμφάνιση όλων των εικόνων
txreview#10347#0
ταβερνοαλάνι
Πέρασα Μάιο 2023 για δοκιμή. Ευγενική η κυρία στην εξυπηρέτηση. Μου αρέσει που έχουν ποικιλία μπουγατσών με διάφορες ασυνήθιστες γεμίσεις. Αυτά που δοκίμασα μια χαρά, εκτός από την "μπουγατσόπιτσα" που καλό το μάρκετινγκ, αλλά είναι μέτρια. Επίσης στα θετικά το γεγονός ότι είναι λιγότερο λαδερές από το μέσο όρο.
Εικόνες (8)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ρυζόγαλο (καλό)
Ρυζόγαλο (καλό)
"Πίτα με γλυκόξινα λαχανικά" (απλώς οκ)
Μπουγατσόπιτσα (μέτριο, ζαμπόν-τυρί-μανιτάρι, χωρίς σάλτσα ντομάτας και αρκετά λαδερό)
Εξαιρετική μπουγάτσα / ισως ειναι το μοναδικό ανοιχτο εργαστήριο μπουγατσας / Ανοιγει φύλο ο ιδιοκτητης / αξιζει να παρεις μπουγατσες και να τις ψησεις σπιτι / εχω παντα στη καταψυξη κατι δικο τους. Προσωπικά προτιμώ τη κρέμα τον κιμά και την μπουγατσόπιτσα (ναι πιτσα μπουγάτσα)