Ο Πασχάλης [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑγίου Δημητρίου 20, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεπερίπου Ιούνιο 2012
Έκλεισεμάλλον 2014
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ιδιοκτήτης ο Γιασάρ Ακμάνογλου. Βγάζει 2 τραπεζάκια έξω.

Στη θέση του άνοιξε το ψηστήρι.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχω φάει κάμποσες φορές από το 2012-2013. Καλούτσικα σάντουιτς με κρέατα σούβλας. Το καλύτερο του νομίζω είναι το κοτόπουλο κεμπάπ, ενώ άλλες επιλογές είναι συνήθως μέτριες και αρκετά ασταθής, με την έννοια ότι μερικές φορές είναι καλά και μερικός όχι. Π.χ. το κοντοσούβλι συνήθως τελείως ξεραμένο, ενώ το κοκορέτσι κομσί κομσά. Πατάτες προκάτ. Δεν το συνιστώ για επί τόπου γιατί συνήθως μαζεύει καγκουριά, αλλά τα σάντουιτς για πακέτο αξίζουν μια δοκιμή.

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σουβλάκι (πολύ μέτριο)
[εικόνα]
Κοκορέτσι (οκ αλλά ήταν λίγο ξερό και άνοστο)
[εικόνα]
Κεμπάπ κοτόπουλο (νόστιμο)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2012)
[εικόνα]
Κεμπάπ κοτόπουλο (νόστιμο)
[εικόνα]
Γύρος σούβλας (αρκετά καλός, μεγάλο σάντουιτς, δυστυχώς πατάτες προκάτ)

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Epicurean
Eίπαμε να του δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία, αλλά το έχει παρατήσει τελείως, και πολύ κακώς κάναμε.

1. Έκανε 1 ώρα να φέρει την παραγγελία.

2. Δεν έφερε απόδειξη.

3. Οι πίτες δεν είχαν αυτά που ζητήσαμε. Πάλι. Πόσο δύσκολο είναι?

4. Οι πατάτες σε μερίδα που πήραμε ήταν γλοιώδεις και πήχτρα στο λάδι.

5. Το κρέας του γύρου άνοστο, χλιαρό, κι αυτό με τα λάδια να στάζουν (δεν μπόρεσα καν να φάω τον ένα).

0/10.
Epicurean
Δυστυχώς, επιβεβαιώνω το σχόλιο του Βαγγέλη. Μου έχει φέρει κι εμένα σχεδόν κρύο-χλιαρό γύρο που τρωγόταν μετά βιας, πάνω από μια φορά. Κι επιπλέον είναι τελείως αδιάφορος στις παραγγελίες - άλλα ζητάς και άλλα σου φέρνει, πολύ συχνά λάθη. Κρίμα, γιατί ξεκίνησε καλά, και στην πορεία πήρε την κατιούσα.
Vaggelis
Την πρώτη φορά που είχα πάρει ήταν ΟΚ αλλά την τελευταία απογοήτευση.
Πήραμε μια μερίδα γύρο και 1 πίτα με γύρο.
Ο γύρος στην πίτα ήταν πραγματικά κρύος.
Ο γύρος στην μερίδα ήταν σε θερμοκρασία δωματίου και τελείως στεγνός με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν άνοστος.
Στην παραγγελία τον ρώτησα αν βάζει σαλάτα στην μερίδα και μου είπε ναι. Του είπα να βάλει τζατζίκι και μου είπε πως δεν βάζει τέτοιες σαλάτες, βάζει λάχανο καρότο μόνο και πως αν θέλω αλοιφή είναι εξτρά.
Τον είπα πως δεν θέλω και να την φτιάξει κανονικά.
Τελικά δεν είχε ούτε τζατζίκι ούτε λάχανο-καρότο.
Μόνο πατάτες και ντομάτα.

Δύσκολα να ξαναπάρω πλέον γιατί αρχίζει και ταυτίζεται με την μετριότητα.
Δεν είναι πολλά ακόμα τα μαγαζιά με γύρο στη σούβλα αλλά αυτά που υπάρχουν είναι αρκετά καλύτερα. Δεν φτάνει να έχει μια τεχνοτροπία στα κρέατα του που ακόμα έχουν λίγοι, πρέπει να την υποστηρίζει κιόλας και δεν το κάνει.
Epicurean
Ποιότητα γύρου κάποια κλικ πάνω από το Θεσσαλονικιώτικο μέσο, μιας και γίνεται στην σούβλα. Τιμή μάλλον λογική, στα 2,5€ (για διπλόπιττο γύρο με τζατζίκι, από την άλλη, φτάνει τα 3,1 ευρώ, που τα θεωρώ απαράδεκτα). Καλή γεύση, χάνει από τις προκατ πατάτες, όπως ανέφερε ο προηγούμενος φίλος, αλλά και πάλι τον θεωρώ άνω του μέσου όρου. Πιστεύω ότι είναι από τις καλές επιλογές του κέντρου.
Γιάνος
Περνούσα και έκανα στάση για δοκιμή. Πύρα ένα πιτόγυρο και ένα σουτζουκάκι. Μερικές καλοπροαίρετες παρατηρήσεις προς τους ευγενέστατους, ωραίους, λαϊκούς ανθρώπους που δουλεύουν το μαγαζί. Όταν δουλεύεις κάρβουνο και σούβλα αδικείς το προϊόν σου σερβίροντας το με προτηγανισμένες πατάτες. Επίσης ζύμωσε έναν δικό σου κιμά και μη δουλεύεις κατεψυγμένο σουτζουκάκι. Μου έμεινε η αίσθηση ενός καλούτσικου κλασικού γυράδικου ενώ θα μπορούσε, παίζοντας μόνος στο είδος στην περιοχή, να σκίζει.
zaknafein
Έκανα μια δοκιμή για δώ τι παίζει με το μαγαζί.Καινούργια μόδα αυτό με τον γύρο σε σούβλα.Ένα με γύρο που δοκίμασα ήταν αρκετά καλό, αλλά όπως σχολίασε και το ταβερνοαλάνι στις φώτο, με χάλασαν οι προκάτ πατάτες.Θέλει και μια δεύτερη δοκιμή για τις άλλες σούβλες.