Ιδιοκτήτης ο Δημήτρης Πετρίδης που έχει μεταξύ των άλλων και το shark, το Piccadilly Plus και τα Tre Marie. Albeta είναι μια κοινότητα στη Σαραγόσα της Ισπανίας.
Σxόλια (1)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
εχουν ξεκινησει να φτιαχθουν boyoz εδω και μερικες εβδομαδες. σεφαραδιτικη συνταγη (bollos) που εχει κρατηθει στη Σμυρνη (οπου τα σερβιρουν με βραστα αυγα, νομιζω πως ειναι τα ιδια με τα χαμιναδος).
πολυ χαρουμενη που δανειστηκαν ενα κομματι απο τον πολιτιστικο πλουτο της εβραϊκης κοινοτητας που παλιοτερα στεκοταν επισης εδραιωμενη και πολυπληθης στη Σαλονικη.
υπαρχει σε 6 επιλογες: σκετο, με κρεμα, με σοκολατα, με τυρι-βασιλικο, με ταχινι, με μηλο.
ζυμη απο στρωσεις φυλλου -θυμιζει μπουγατσα- και στο πανω μερος δημιουργειται μια τρυπα για τη γευση (δεν μπαινει ως γεμιση αλλα απο πανω).
πολυ τραγανo, το φυλλο ελαφρως σκληρο. απο γευσεις με αρεσαν η κρεμα και η μηλο. ευχαριστη δοκιμη.
πολυ χαρουμενη που δανειστηκαν ενα κομματι απο τον πολιτιστικο πλουτο της εβραϊκης κοινοτητας που παλιοτερα στεκοταν επισης εδραιωμενη και πολυπληθης στη Σαλονικη.
υπαρχει σε 6 επιλογες: σκετο, με κρεμα, με σοκολατα, με τυρι-βασιλικο, με ταχινι, με μηλο.
ζυμη απο στρωσεις φυλλου -θυμιζει μπουγατσα- και στο πανω μερος δημιουργειται μια τρυπα για τη γευση (δεν μπαινει ως γεμιση αλλα απο πανω).
πολυ τραγανo, το φυλλο ελαφρως σκληρο. απο γευσεις με αρεσαν η κρεμα και η μηλο. ευχαριστη δοκιμη.
μπραβο τους για την πρωτοβουλια