Έχει ένα υποκατάστημα στο Κολωνάκι της Αθήνας.
Ιστορία:
Ξεκίνησε ως μια συνεργασία μεταξύ της ομάδας του
Interni Θεσσαλονίκης (Νίκος Βαρβέρης και Mάριος Ιωάννου) και της ψαροταβέρνας
Τριζόνι της Κρυοπηγής Χαλκιδικής (με τον Αστέριο Σούσουρα, γιο του ιδιοκτήτη Γιώργο Σούσουρα).
Άνοιξε πρώτα στην
Παύλου Μελά της Θεσσαλονίκης και τον Μάρτιο 2008 άνοιξε και στο Κολωνάκι της Αθήνας με διαμόρφωση από τον αρχιτέκτονα
Βασίλη Καραλάζο.
Πηγές:
entryfish.gr,
trizoni.gr,
athensvoice.gr.
Πρόστιμο 15.