Ιστορία:
Η ιταλική οικογένεια Mantovani (Angelo, Elsa και 3 παιδιά) ρίζωσε εδώ και χρόνια στους Νέους Επιβάτες, εστιάζοντας στο δίπτυχο κρασί και γαστρονομία. Ο πατέρας Angelo Mantovani παράγει 8 ποικιλίες κρασιών, από τα αμπέλια που καλλιεργεί στους Νέους Επιβάτες και στις πλαγιές του Βερτίσκου.
Το οινοποιείο ξεκίνησε το 1994 ενώ το εστιατόριο λειτουργεί από τον Οκτώβρη 1999 και στο οποίο μαγειρεύει η σύζυγος Elsa Mantovani.
Στις 18 Μαρτίου του 2006 άνοιξε στο κέντρο
υποκατάστημα το οποίο όμως δεν άργησε να κλείσει.
Τροποποιημένο απόσπασμα από:
vita.gr.
Πηγές:
mantovani.gr.